capulo napísal:
ale taka vypoved pod prisahou ktoru aj keby povedali hocico tak nikto nikdy nedokaze bo napr nema vzorky to si mozu strcit, tuna maju vzorky tak nech ich uz konecne otestuju a ukazu a nesaskuju tu s vypovedami
praveze na nich mali,a keby svedcili krivo,end pic,takze asi tak,sami sa takto obhajili jedine jediny urputne sa braniaci s najlepsim byvalym Clintonovym obhajcom+mal ich dalsich 10, minul neskutocne prachy na nich a sa beohajil,kedze mali proti nemu nevyvratitelne dokazy,kebyze je nevinny tak sa bije dokonca,pozri sa na Mella,ten sa brani zubami nechtami

,objednal si pravnika a vyzuje sa z kazdej vrazdy, sry za OT
ale tak skoda,aspon triatlon ktorym zacinal mu mohli dovolit
neda mi nenapisat jednu smutnu etapu zivota jedneho z TOP cyklistov tejto doby:
Pantaniho smrť doteraz nie je objasnená. Jedna verzia hovorí o samovražde bez cudzieho zavinenia, ďalšia že mu k nej niekto pomohol. Marco Pantani zomrel vo veku 34 rokov. Na pohreb sa s ním prišlo rozlúčiť 20 tisíc smútiacich fanúšikov. Jeho priateľka a bývalá manažérka Manuela Ronchiová im prečítala lístok, ktorý sa našiel v Marcovom pase:
Štyri roky trvajúce súdne procesy ma ponížili a stratil som túžbu byť ako ostatní športovci. Svet musí pochopiť, že skryté kamery v hotelových izbách cyklistov nás všetkých ponížili. Nie som podvodník. Veľmi ma to zranilo a všetci, ktorí mi veria, by mali prehovoriť. Ahoj. Marco