bedo napísal:
ice29: no a k tomu by ma teraz zaujímalo vyjadrenie druhej strany, špeciálne Dr. Ashendena, nech sa diskutuje na odbornej úrovni.
Sorry ale s ludmi ako Ferrari, Fuentes nemozes diskutovat na odbornej urovni na sude, kde ide o ich prachy (a mozno aj zivot vo Fuentesovom pripade, kedze jeho vykecanie by malo za nasledok mozno kolaps Spanielskeho sportu vseobecne)

Ved ti ludia proste klamu aby si zachranili co sa da, fakt iba idiot moze verit ze znamy dopingovy lekar ma doma kopu steracov pre svoju rodinu ked jeho klienti su top sportovci (a usvedceni doping hriesnici)
Okrem toho niet o cofum diskutovat, sportovci maju krvne transfuzie pocas aktivneho sutazenia zakazane

(znova je to o tom ze ***** si zdravie tak aby ste potom potrebovali krvnu transfuziu, teda doping) Dokonca tusim dnes uz maju zakazane akekolvek pouzivanie ihiel, teda ani vitamin C im uz nemozu podavat injekciami

(ceski atleti mali tusim problem na nakych majstrovstvach/olympiade za to ze podavali injekcne glukozu, ktora sama o sebe neni zakazana)
Edit: Inak to co Fuentes teraz tvrdi - ze to robil kvoli zdraviu pacientov - ma svoj dovod. Podla toho co som cital nie je sudeny (v civilnom sude) za podavanie dopingu, co v spanielsku nie je zakazane, ale za nicenie zdravia svojich "pacientov". Preto zvolil taktiku obhajovania transfuzii a popierania podavania steroidov.