na zadnom kolese a nedrzat sa rajdov by som sa zabil
priznám sa, že som si musel pozrieť to video viackrát aby som uveril, že sa nedrží rajdov.
BTW - dnešná etapa bola celkom zaujímava , dnes pred cielom to manážer FDJ v tom sprievodnom aute riadne prežíval
tak uz sa tesim na nasich nazivo. Uz sme vo francuzsku. Dnes sme si cvicne vyslapali na salev, zajtra mrkneme casovku a este mame v plane vystverat sa na col de la madeleine . Len keby ma to koleno tak ***** nebolelo ((
Nejaké čísla k Saganovmu špurtu:
6. etapa TdF....
Peter averaged 1,103 watts in the final 10 seconds of the race. His cadence increased to 115rpm and average speed was 70kph inside 200 meters.
His maximum power was 1,409 watts at 60kph with a 122rpm cadence. Additional stage maximums can be seen below. These maximums are represented by data from Stage 6 only.
no ja mam 34r ale to koleno mam presilene. Pred 2 tyzdnami som si ho dodrbal a nestihlo sa doliecit este. Ale tak tour nepocka. Nejak to odslapem s prestavkami a liecit budem potom
Nejaké čísla k Saganovmu špurtu:
6. etapa TdF....
Peter averaged 1,103 watts in the final 10 seconds of the race. His cadence increased to 115rpm and average speed was 70kph inside 200 meters.
His maximum power was 1,409 watts at 60kph with a 122rpm cadence. Additional stage maximums can be seen below. These maximums are represented by data from Stage 6 only.
Marvin - z kade máš tie výkony vo Wattoch?? To je nejaká blbosť podľa mňa... Ešte minulý rok, keď komentátori mohli počas preteku zverejňovať wattové výkony jazdcov, tak v stúpaniach a v špurte dosahovali sa výkony okolo 450-500W. Toto čo si dal sú 3x vyššie hodnoty... Ak si pozrieš Tour na Eurosporte, tak tam tiež komentátori (dnes už iba odhadom) hovoria o možných výkonoch, ale odhadujú to tak na 400-500W, podľa jazdca a terénu.. Možno sa mýlim, ale toto sú fakt vysoké čísla.. iba ak by sa pre tento rok zmenil úplne spôsob merania a výpočtu výkonu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
priznám sa, že som si musel pozrieť to video viackrát aby som uveril, že sa nedrží rajdov.
BTW - dnešná etapa bola celkom zaujímava , dnes pred cielom to manážer FDJ v tom sprievodnom aute riadne prežíval
Inak ďalšia veľmi pekná etapa.
Inak ďalšia veľmi pekná etapa.
Skôr by vyliezol cez to okno z auta a bežal ten kilometer vedľa neho.
dakujem
6. etapa TdF....
6. etapa TdF....
Marvin - z kade máš tie výkony vo Wattoch?? To je nejaká blbosť podľa mňa... Ešte minulý rok, keď komentátori mohli počas preteku zverejňovať wattové výkony jazdcov, tak v stúpaniach a v špurte dosahovali sa výkony okolo 450-500W. Toto čo si dal sú 3x vyššie hodnoty... Ak si pozrieš Tour na Eurosporte, tak tam tiež komentátori (dnes už iba odhadom) hovoria o možných výkonoch, ale odhadujú to tak na 400-500W, podľa jazdca a terénu.. Možno sa mýlim, ale toto sú fakt vysoké čísla.. iba ak by sa pre tento rok zmenil úplne spôsob merania a výpočtu výkonu...