myslim ze sprinteri su trosku v nevyhode. Vrcharom staci v rovinatych etapach dojst v hlavnom poli (trebars aj na 100 mietse) a maju cas ako vitaz aj ked fyzicky mohli mat stratu niekolko sekund. Kdezto sprinteri v kopoch zbieraju kazdu sekundicku a narasta im strata.
ako ja viem, že nie každý sleduje cyklistiku, ale tak mne už to príde celé smiešne, keď niečo takéto čítam...minule som si len tak jedným uchom vypočul "fundovanú" diskusiu v krčme a skoro som sa pošťal od smiechu...
myslim ze sprinteri su trosku v nevyhode. Vrcharom staci v rovinatych etapach dojst v hlavnom poli (trebars aj na 100 mietse) a maju cas ako vitaz aj ked fyzicky mohli mat stratu niekolko sekund. Kdezto sprinteri v kopoch zbieraju kazdu sekundicku a narasta im strata.
....Cielom spurterov na TdF NIE JE minimalizovat svoj cas resp. umiestnenie v celkovom poradi, ale maximalizovat svoj bodovy zisk a pocet vitazstiev v jednotlivych etapach.
ja som len povedal svoj nazor. Vseobecne myslim plati ze na preteky sa chodi vyhravat. Netvrdil som ze by sa to malo zmenit. georgo: nemyslim ze ma sfukol. tak isto povedal svoj nazor
200 ľudí na štarte a z nich JEDEN !! vyhrá,pre 199 ľudí Tvoja poučka neplatí, možno pretekáš v niečom, tak sa priznaj - platí Tvoja poučka na Teba? Niekedy sa podarí vyhrať so šťastím a niekedy ani so šťastím ani podľa momentálnej výkonnosti a konkurencie. Dokanca sa často stáva, že sa o víťazstvo ani neusiluješ a niekedy vyhráš sám nad sebou ... a niekedy porazíš sám seba. PRETEKY!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cavendish: 1680W
Greipel: 1820W
inak dnes veľmi dobrá etapa očakával som že to Spartakus udrží a to mu ešte Wiggo nadelil okolo 50s
veštec
http://www.cycling-info.sk/index.php/magazin-cycling-info-sk/811