ktovie ako to s frankom dopadne .. ak bral naozaj to co mu nasli vedome tak je asi idiot, lebo (aspon podla toho co som cital) je aj medzi diuretikami ovela viac inych pripravkov ktore nie su tak lahko detekovatelne. Takisto je zvlastne brat nieco na zavode na ktorom mi o nic nejde (co F. vyhlasil uz pred zaciatkom Tour) a som tam len z donutenia (co jeho doterajsi
vykon viacmenej aj potvrdzoval

). A je zvlastne ze mu nasli hentaku sprostost kratko na to ako kritizoval svojho zamestnavatela kvoli vyplatam, a viacmenej bolo jasne ze asi na dalsiu sezonu odide (resp sa ten team asi cely rozpadne). Zvlastne je tiez ze cely team (aj doktori) sa okamzite od toho distancovali - v normalnej timovej atmosfere by sa doktori aspon snazili najst nejaky liek co mohol zobrat a zacat ten nalez ospravedlnovat, vydat lekarske povolenie zo spatnou platnostou (ako Lance a jeho zodraty zadok

).
Nerobim si iluzie ze top jazdci su cisti, ale tak ked ich maju chytit tak aspon za nieco normalne (podobne dopadol aj Contador).
Kazdopadne mozno bude nakoniec aj bez trestu ako Kolobnev, ale cele to divne smrdi.