tak ja snad uz len naposledy na tuto temu...
dotm, mne stacilo dva roky jazdit na preteky pod zastitou SZC + 3 roky organizovat jedno z kol Slovenskeho pohara MTB XC, a myslim ze v tom ironia moc nebola, skor smutna skutocnost. a ked sa absurdnych veci dokazalo nakopit vela za 2-3 roky, ani si neviem predstavit co toho musi byt za 22 rokov. ono bohuzial plati, ze daj niekomu funkciu alebo aspon kriklavo-zelenu
vestu a do hodiny ti ukaze kto tu je PAN.
duracer, zbytocne mi tu menujes akoze sirsiu slovensku spicku, ja som napisal svoj nazor ze daniloxc by v nedelu dokoncil...samozrejme netvrdim ze v prvej skupinke hned v tesnom zavese za Saganom. ale rovnako by asi nemal vo vysledkovej listine minus neviem kolko kol. ale na sto percent by sme to vedeli keby nebolo keby...
mnozstvo ludi tu obhajuje ze niekto prisiel podla propozicii o tri minuty neskor, tak nema narok. viete co su to tri minuty? len pat minut mozete hladat miesto kde v danom momente mozete zaparkovat a ani Vas netrkne ze uz meskate a teda nebudete startovat. rovnako mozete ist aj s hodinovou rezervou a po ceste sa moze nieco stat. a rovnako mozete kludne "len" zaspat, pretoze stale sme len ludia. ja celu tuto situaciu asi beriem z mojho pohladu ktory "zdegeneroval" kapitalizmus. to akoze ked ku mne do obchodu pride napr zakaznik z BA alebo BB autom o 18:05, tak mu poviem ze "bohuzial, nic Vam nepredam, tu mate napisane ze otvorene do 18:00. dovidenia". uprimne ruku na srdce, co by ste si vtedy o mne pomysleli? a teraz netvrdte ze to je ine, ze ja zarabam na seba. a ty rozhodcovia su z coho plateny? z penazi ktore im v piatok nakreslili
deti v materskej skolke? takze ono by nebolo zle zacat davat do urcitych situacii ludsky rozmer, nie len to co je napisane na papieri. kazdy vie ze doba je hekticka a my namiesto toho aby sme si pomahali a boli k sebe ustretovejsi si len navzajom hadzeme pod nohy polena...