no uz sa to tu zacina zvrhavat. ( ja mimochodom tvrdim ze by dokoncil v pohode )

...no neviem, neviem matt ci az v takej pohode, kedze DNF figuruje vedla mien ako Gavenda, Glajza, Galik...pricom Haring s Kostelnicakom dokoncili na konci poslednej skupiny. ;) ;)

Aj z tohoto sa da usudit, ze to nebol pretek ala jarna klasika.

...ale ak daniloxc dava horeuvedenych borcov na pretekoch v pohode dole, svoj vyrok samozrejme berem spat. Len mi potom prezrat jeho skutocne meno, nech si ho mozem zaradit do databazy sirsej slovenskej elity. :)
26.06.2012 - 00:39:20
00
JoKo mas pravdu, 22 rokov aktivneho sutazenia na pretekoch SP a roznych prekoch XCM ma malo lepsie pripravit na neovplyvnitelne okolnosti... ;)
26.06.2012 - 07:24:41
00
podľa mňa si zbytočne ironický, Joko má pravdu
26.06.2012 - 08:37:17
00
prepac duracer: 46,1% DNF
26.06.2012 - 09:13:50
00
tak ja snad uz len naposledy na tuto temu...

dotm, mne stacilo dva roky jazdit na preteky pod zastitou SZC + 3 roky organizovat jedno z kol Slovenskeho pohara MTB XC, a myslim ze v tom ironia moc nebola, skor smutna skutocnost. a ked sa absurdnych veci dokazalo nakopit vela za 2-3 roky, ani si neviem predstavit co toho musi byt za 22 rokov. ono bohuzial plati, ze daj niekomu funkciu alebo aspon kriklavo-zelenu vestu a do hodiny ti ukaze kto tu je PAN.

duracer, zbytocne mi tu menujes akoze sirsiu slovensku spicku, ja som napisal svoj nazor ze daniloxc by v nedelu dokoncil...samozrejme netvrdim ze v prvej skupinke hned v tesnom zavese za Saganom. ale rovnako by asi nemal vo vysledkovej listine minus neviem kolko kol. ale na sto percent by sme to vedeli keby nebolo keby...

mnozstvo ludi tu obhajuje ze niekto prisiel podla propozicii o tri minuty neskor, tak nema narok. viete co su to tri minuty? len pat minut mozete hladat miesto kde v danom momente mozete zaparkovat a ani Vas netrkne ze uz meskate a teda nebudete startovat. rovnako mozete ist aj s hodinovou rezervou a po ceste sa moze nieco stat. a rovnako mozete kludne "len" zaspat, pretoze stale sme len ludia. ja celu tuto situaciu asi beriem z mojho pohladu ktory "zdegeneroval" kapitalizmus. to akoze ked ku mne do obchodu pride napr zakaznik z BA alebo BB autom o 18:05, tak mu poviem ze "bohuzial, nic Vam nepredam, tu mate napisane ze otvorene do 18:00. dovidenia". uprimne ruku na srdce, co by ste si vtedy o mne pomysleli? a teraz netvrdte ze to je ine, ze ja zarabam na seba. a ty rozhodcovia su z coho plateny? z penazi ktore im v piatok nakreslili deti v materskej skolke? takze ono by nebolo zle zacat davat do urcitych situacii ludsky rozmer, nie len to co je napisane na papieri. kazdy vie ze doba je hekticka a my namiesto toho aby sme si pomahali a boli k sebe ustretovejsi si len navzajom hadzeme pod nohy polena...
26.06.2012 - 10:10:58
00
matt pekne napisané v tomto štáte chýba tolerania a úcta ludi k sebe navzájom a preto to smeruje do hlbokej *****
26.06.2012 - 10:28:57
00
matt pekne napisané v tomto štáte chýba tolerania a úcta ludi k sebe navzájom a preto to smeruje do hlbokej *****

Tak tak....uz sa skoro vytratila obycajna nezistna pomoc,ktoru by clovek dal len tak pre dobry pocit....a ak niekomu pomozem tak mi dotycny strka do ruky € a ja ze cosi to si nechaj a dotycny nechape:)
26.06.2012 - 13:09:58
00
@matt - na zaklade coho predpokladas, ze by daniloxc dosiel majstrak v pohode do ciela (kludne sa moze vyjadrit aj samotny daniloxc). Ako priameho ucastnika ma to celkom zaujima.
26.06.2012 - 13:22:51
00
Mali sme informaciu od organizatorov, ze casovy limit je 12 minut od prveho pri prejazde do dalsieho kola.
26.06.2012 - 13:48:11
00
myslím, že joko to napísal jasne a zrozumiteľne...zbytočne tu brnkáte na city...
26.06.2012 - 14:00:22
00
Apropo. Bol vôbec prihlásený Daniloxc dopredu ako každý ? podľa rozpisu pretekov? už som písal že iný nestartovali preto že sa neprihlásili v termíne. A keby bol prihlásený, urcite mu císlo daju,keby zdvihol tel a zavolal. Prípadne poslal za seba niekoho. na štarte sa prezenčná listina podpisuje ,tak by mohol startovať. Pod akým číslom si mal štartovat ? bol si dopredu prihlásený ?
26.06.2012 - 14:02:59
00
tak ja snad uz len naposledy na tuto temu...

dotm, mne stacilo dva roky jazdit na preteky pod zastitou SZC + 3 roky organizovat jedno z kol Slovenskeho pohara MTB XC, a myslim ze v tom ironia moc nebola, skor smutna skutocnost. a ked sa absurdnych veci dokazalo nakopit vela za 2-3 roky, ani si neviem predstavit co toho musi byt za 22 rokov. ono bohuzial plati, ze daj niekomu funkciu alebo aspon kriklavo-zelenu vestu a do hodiny ti ukaze kto tu je PAN.

duracer, zbytocne mi tu menujes akoze sirsiu slovensku spicku, ja som napisal svoj nazor ze daniloxc by v nedelu dokoncil...samozrejme netvrdim ze v prvej skupinke hned v tesnom zavese za Saganom. ale rovnako by asi nemal vo vysledkovej listine minus neviem kolko kol. ale na sto percent by sme to vedeli keby nebolo keby...

mnozstvo ludi tu obhajuje ze niekto prisiel podla propozicii o tri minuty neskor, tak nema narok. viete co su to tri minuty? len pat minut mozete hladat miesto kde v danom momente mozete zaparkovat a ani Vas netrkne ze uz meskate a teda nebudete startovat. rovnako mozete ist aj s hodinovou rezervou a po ceste sa moze nieco stat. a rovnako mozete kludne "len" zaspat, pretoze stale sme len ludia. ja celu tuto situaciu asi beriem z mojho pohladu ktory "zdegeneroval" kapitalizmus. to akoze ked ku mne do obchodu pride napr zakaznik z BA alebo BB autom o 18:05, tak mu poviem ze "bohuzial, nic Vam nepredam, tu mate napisane ze otvorene do 18:00. dovidenia". uprimne ruku na srdce, co by ste si vtedy o mne pomysleli? a teraz netvrdte ze to je ine, ze ja zarabam na seba. a ty rozhodcovia su z coho plateny? z penazi ktore im v piatok nakreslili deti v materskej skolke? takze ono by nebolo zle zacat davat do urcitych situacii ludsky rozmer, nie len to co je napisane na papieri. kazdy vie ze doba je hekticka a my namiesto toho aby sme si pomahali a boli k sebe ustretovejsi si len navzajom hadzeme pod nohy polena...

je rozdiel predávať v obchode, tam otvorím aj o pol noci.
Ale robiť štartovky a pridelovať čipy a tlacit bulletin pred startom je nemožné. Bol prihlásený daniloxc dopredu? pokial nie, tak by mal smolu. aké mal pridelené číslo ? ak mal tak by mal figurovať že DNF alebo nenastupil.
Poriadok musí byť.

císlo pokial bol prihlásený by mu v pohode mohol vziať j niekto iný, a na start sa mohol postaviť. podpísal by prezencku na starte a je to ok. stacilo tam zavolat. som prihlásený, mám problém a td.
26.06.2012 - 14:08:15
00
Pana B. riešite uplne nepodstatne veci. Chlapec mal smolu bohužiaľ , nič nenarobíme už. Môžme mu akurát tak popriať uprimnu sústrasť a na rok sa vidíme znova snad mu to tentoraz vyjde .
26.06.2012 - 17:10:40
00
Pana B. riešite uplne nepodstatne veci. Chlapec mal smolu bohužiaľ , nič nenarobíme už. Môžme mu akurát tak popriať uprimnu sústrasť a na rok sa vidíme znova snad mu to tentoraz vyjde .

Presne tak. Snáď to vsetci už pochopili. Poriadok podla rozpisu musí byť.
26.06.2012 - 19:07:41
00
ano pochopili všeci sú ***** len niekto lietadlo
26.06.2012 - 19:18:13
00
keyboard_arrow_up