Dobre to dal. Ak som pochopil spravne (resp. spravne identifikoval), tak Cav sa vyviezol za nim, ale tesne nestihol.

Inak toto je pekna statistika: http://www.cycling-info.sk/magazin-cycling-info-sk-clanky/782
08.03.2013 - 21:03:44
00
ukamenujete ma ked poviem ze moc Saganovi "nedrzim" ale viac Cav-ovi ? podla mna mal Sagan na male, o par metrov viac a myslim ze Cav ho urcite da. Ale i tak klobuk dole, naozaj si ich vychutnal.
08.03.2013 - 21:17:46
00
kazdy moze "drzat" komu chce (ja najradsej drzim sebe :) )
tak sprint je okrem ineho hlavne aj o tom nacasovani, tak ako to napr sagan uplne zle nacasoval vcera :) nejde len o cistu silu
08.03.2013 - 21:23:57
00
Tak na co cakal? Zly odhad momentu nastupu, tak ako Peto vcera.
Edit: ice29 ma predbehol :-)
08.03.2013 - 21:26:06
00
ukamenujete ma ked poviem ze moc Saganovi "nedrzim" ale viac Cav-ovi ? .

preco by sme sa mali nahnevat? ale potom si v zlej teme zaloz si svoju Cavendish :D
08.03.2013 - 21:27:00
00
Vyjadrenie Cavendisha. Posledne vety su ale k smiechu. Nevie prekusnut noveho kohuta na smetisku. :D

"Gert (Steegmans) brought me up in the last 500 metres. I tried to get on Greipel's wheel but Peter did a really good job of fighting me back for it, so I went on his wheel. But the road was narrow, just seven metres, and so if you don’t your sprint early, then you're behind. We were already spinning out with the speed we were going. I gambled and stayed behind but I ran out of metres to come past Peter. He did it perfect."

Cavendish was happy to praise Sagan for his winning ride but refuted the idea that the young Slovakian should be defined as a sprinter.

"No. Absolutely not. He's not a sprinter," he said with a scowl, before his anger turned to genuine praise.

"He wins sprints but he's not a sprinter. He's definitely a once in a generation rider but he's not a sprinter. He's just good."
08.03.2013 - 22:23:23
00
Ja si zas myslim, ze posledne vety su absolutne presne. Peto naozaj nie je klasicky sprinter. Druha vec je, ze je tak dobry, ze vacsinu sprinterov nechava za sebou...
08.03.2013 - 22:40:35
00
podla mna mal Sagan na male, o par metrov viac a myslim ze Cav ho urcite da

:D ...ked sme boli "mali", tiez sme rozpravali stylom keby bolo keby. takze keby bolo keby, komunisti by tu nevladli a ja by som v dnesnom spurte odsudil vsetkych tych panov iba do role statistov...
08.03.2013 - 22:40:42
00
podla mna mal Sagan na male, o par metrov viac a myslim ze Cav ho urcite da

Vyjadrenie hodne cloveka, co videl sprint prvy raz v zivote a vobec nechape zakonom fyziky. Len tak dalej... :lol:
08.03.2013 - 22:43:48
00
Junáčik si neuvedomuje, že keby bol cieľ o 10 metrov ďalej, tak Sagan zdvíha ruky o 10 metrov neskôr... Časom mu to možno dôjde.

Dnes to bolo pre neho dôležité víťazstvo. V podstate prvý raz v priamom súboji ofajčil Greipela a Cavendish mu nevykukol z háku. Je síce pravda, že vlani v špurte raz porazil Cavendisha, ale ten bol z predchádzajúcej etapy otlčený a zodraný. Teraz boli obidvaja ready. Paráda.
08.03.2013 - 23:02:59
00
Jezus: islo mi skor o styl odpovedi...taky ten obranny, nepripustajuci si konkurenta
08.03.2013 - 23:04:26
00
ale no tak chlapci, take it easy ... co Vas humor opustil ? :)
a Jezus, gratulujem !!! good job ! do teraz som tu mal vacsinu za inteligentov ale uz si treti co sa tomu vymyka :P
a Matt : ticho bo tie campy tento mesiac neobjednam :D :D :D

ale teraz vazne spet k teme : Sagan je veru velmi dobry co neraz dokazal, a s Cavom myslim asi dvaja najlepsi, radost pozerat na tie majstrovske kusky :) uvidime ako pojde dalej sezona....

ps: aj tak je Cav lepsi :D
08.03.2013 - 23:28:40
00
Zial, väcsina je tu "inteligentov" ako Ty. Ale napriek tomu je tu nastastie stale dost normalnych, ktori nepisu sprostosti.
08.03.2013 - 23:45:38
00
ja som mal pocit ze Cav tym vyjadrenim Peta chvali, ze neni cisty sprinter (svalnac co leze na kazdy kopec v gruppete), ale napriek tomu ich dal dole :) ale mozno sa mylim :)
08.03.2013 - 23:49:48
00
och Jezus, a vies aj nieco ine ako obhajobu a argument hodne 15 rocneho chlapca ? ci ? toto je mtb forum predsa, diskusie okolo bikov atd, kde si povie niekto svoj nazor atd :) tak ako mne bolo napisane ze si mam vytvorit cav temu, tak si vytvor Ty teda temu : hadky a urazky ... fuuuha pozeram ze ved Ty si mod :D tak nahaj teda tak tieto off topic rovno zmaz nach to tu nebordelujeme a podme sa bavit k teme jo ? :)
08.03.2013 - 23:56:49
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up