Pamatam si Vueltu spred par rokov (ak to nebola Vuelta, tak ma opravte), kde mal Roglic fajn naskok v GC, napriek tomu zautocil a nejakeho neboraka v uniku zmazal doslova par metrov pred cielom, aj ked nemusel. Tiez ho vsetci kritizovali. Ale Pogi to povedal dobre, preteky su na to, aby vyhral najlepsi. A verim, ze venovane vitazstvo (ak to nie su timovi kolegovia) by tak nechutilo. A niekedy mozno ani medzi timovymi kolegami, spytajme sa Landa Norrisa a Oscara Piastriho, ak sem smiem zatiahnut F1 :D
22.07.2024 - 12:36:49
03
Jediné darované víťazstvo,ktoré je ako tak akceptovateľné- ak sa podarí ujsť 2 jazdcom z rovnakého tímu a líder tímu prenechá výhru domestikovi,ako odmenu a poďakovanie za prácu v etape.Ale aby žltý nechal výhru niekomu zo súperov(a ešte k tomu domestikovi najväčšieho rivala) tak to by vyznelo ponižujúco hlavne pre ,,obdarovaného" ako by mohol brať vážne takúto výhru?
Nedávno sa stalo,že ušli takto 2 jazdci z rovnakého tímu a líder to prenechal svojmu domestikovi,ale ani za svet si neviem spomenúť,kedy presne a kde to bolo.
22.07.2024 - 12:53:13
02
Optimus napísal:
Jediné darované víťazstvo,ktoré je ako tak akceptovateľné- ak sa podarí ujsť 2 jazdcom z rovnakého tímu a líder tímu prenechá výhru domestikovi,ako odmenu a poďakovanie za prácu v etape.Ale aby žltý nechal výhru niekomu zo súperov(a ešte k tomu domestikovi najväčšieho rivala) tak to by vyznelo ponižujúco hlavne pre ,,obdarovaného" ako by mohol brať vážne takúto výhru?
Nedávno sa stalo,že ušli takto 2 jazdci z rovnakého tímu a líder to prenechal svojmu domestikovi,ale ani za svet si neviem spomenúť,kedy presne a kde to bolo.

Ani nemusis chodit daleko. Moja oblubena etapa na Pariz-Nice, kde z toho Visma spravila divadlo a prisli do ciela v trojici. WVA tiez Laportovi na jednej z klasik daroval vitazstvo. Pogi si nedavno s Majkom hodil kamen-papier-noznice o etapu. V cyklistike to v time nie je az tak nevidane
22.07.2024 - 13:11:22
04
JOLI napísal:
Nepamätám si krajší priebeh TdF ako tento ročník za ostatných 5 rokov minimálne. Áno Pogačar dominoval galakticky nad všetkými, ale tá chuť bojovať a zvyšovať náskok aj tretí týždeň bola krásná podívaná. Aj, keď tak výrazne dominoval a vyhrával jednu horskú etapu za druhou, tak tvrdiť, že to bolo nudné je dosť smiešne. Nudu sme videli tak po dva roky predtým v žltom drese. Menovať netreba.

Tak ked hovoris o 5 rokoch, mna ovela viac bavil rok 2020, kedy Pogi stratil na bocnom vetre. V zaverecnej casovke len den pred dojazdom do Pariza nalozil Roglicovi a vzal mu zlty dres, to bola tesna Tour a take mam najradsej. A keby sme sli este o rocnik dozadu (technicky stale 5 rokov aj ked 6 rocnikov), tak v 2019 ma bavil Alaphilippe a velmi som mu drzal palce, aj ked bolo jasne, ze to neudrzi, ale odolaval fakt dlho. Minimalne oba tieto rocniky boli podla mna krajsie.
22.07.2024 - 13:49:07
04
Ten ročník keď Pogi vyhral, tak to nikto nečakal. Roglič mal totálne čierny deň. Takže také trošku "šťastné" víťazstvo. A ten ročník, keď sme všetci držali Alaphilippovi (snáď to píšem správne), tak to bolo aj všetkým jasné, že to nevyhrá :) Ale na neho sa proste dobre pozerá, tak ako na Pogiho. Jazdí emočne, energicky a niekedy až nezmyselne. Ale potom máš aspoň pocit, že je tiež človek a nie len robot, čo točí pedálmi...
22.07.2024 - 15:48:24
03
Pogacar nejde na OH. Vraj je prilis unaveny.
22.07.2024 - 19:55:15
00
nevyzeral tak :P ale je to logicky krok, ja verim, ze vyhra aj majstrak a skompletizuje Triple Crown
22.07.2024 - 20:07:03
00
únava nemusí byť len fyzická...
22.07.2024 - 20:27:06
06
LukasHarant presne tú klasiku Gent-Wevelgem som mal na mysli,kde to nechal Laportovi,len ja už som postarší a mám problém si niekedy spomenúť,ale na to tu máme vás mladších :D
22.07.2024 - 20:37:10
01
exit2 napísal:
Ten ročník keď Pogi vyhral, tak to nikto nečakal. Roglič mal totálne čierny deň. Takže také trošku "šťastné" víťazstvo.

WTF??? Roglic vtedy zajazdil spickovu casovku s excelentnymi cislami, s ktorymi kalkulovali aj vo Visme. Nemal cierny den. Nemal pad, nemal defekt, nemal horsie pocasie ako Pogacar. Ocakavalo sa, ze casovka, kde poslednych 6km sa pojde do kopca bude viac sediet Pogacarovi ako Roglicovi, avsak Roglic mal minutu naskok, co malo podla dostupnych dat v pohode stacit. Akurat nikto necakal, ze Pogacar vtedy sialene nalozi nielen Roglicovi, ale aj zvysku startoveho pola. Na tuto casovku si vtedy brusili zuby aj Dumolin, ci WVA. Pogacar vyhral casovsku s naskokom cca 1:30 pred Dumolinom. Sotva ju vyhral so stastim. Mal na tuto etapu skratka nabite a vyuzil to. Jazdci na 2. az 6. mieste (Rogla bol 5.) mali len minimalne rozostupy a zmestili sa do 40 sekund.
22.07.2024 - 21:35:49
38
nepôjde lebo na OH nenominovali ani Urzku Zigart....dosť ho to nas.alo.
22.07.2024 - 22:07:13
07
To bol ten den ked WVA a Tom pozerali ze WTF?! 😄

cycling.today
22.07.2024 - 22:10:48
03
Od tímu Visma | Lease a Bike
Drahí Tadej a Remco,
Ďakujeme za úžasný boj v posledných týždňoch. Ste absolútni šampióni. Šport by nebol ničím bez peknej rivality.
Snažili sme sa vás poraziť a postupne sme si užili nádherný a športový súboj. Šport je krásny, keď môžete priznať, že teraz bol iný jazdec lepší.
🥇 Zaslúžené víťazstvo pre Tadeja, 🥉 skvelé tretie miesto pre Remca na jeho vôbec prvej Tour de France.
Dúfame, že vás opäť uvidíme v @LeTour roku 2025!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net

scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net
22.07.2024 - 22:12:08
016
Volodja napísal:
WTF??? Roglic vtedy zajazdil spickovu casovku s excelentnymi cislami, s ktorymi kalkulovali aj vo Visme. Nemal cierny den. Nemal pad, nemal defekt, nemal horsie pocasie ako Pogacar.

Normálne som rád, že nie som sám čo ostal pri tom "šťastnom víťazstve" pekne zarazený. Keď sa bavíme o čiernom dni v poslednej časovke, predstavujem si skôr niečo ako Ten Dam a Mollema na TdF 2014, keď z nich doslova sálala snaha a vypätie, len pri boji o miesta v Top 10 išiel prvý zhruba ako Sagan v easy režime a druhý ešte o cca. 3 minúty horšie ...
22.07.2024 - 22:24:55
00
Podla mna tam spravil vtedy Roglic v jedej etape chybu, kde nastupil v kopci Pogi a Roglic ho nechal ist, lebo ho nepovazoval za hlavneho supera a vtedy Pogi stiahol nejaku minutku tusim.. Vtedy som si myslel, ze ho nechal ist, lebo si povedal, ze je to krajan zo Slovinska, tak nech vyhra.. Podla mna to doteraz lutuje, lebo tam sa vtedy Pogi vratil spat do suboja..:)
23.07.2024 - 07:43:58
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up