Lebo nikto nechce robiť tu špinavú robotu a dotahovať Pogacara,musel by to byť silný team,tie nástupy sú drtive a málo cyklistov ma na to. Pritom Pogacar dva krat týždenne bojoval celu jar v klasikach. Mne sa takáto cyklistika páči, da sa povedať ze vyhráva najlepší...
27.04.2025 - 22:14:57
00
Problém je sa vôbec "dohodnúť"....ak by sa aj zišla stíhacia skupina, po chvíli by sa v nej začalo taktizovať....a netreba zabúdať, že Tadej sa urve vtedy, keď sú všetci na hrane....
27.04.2025 - 22:17:39
00
Preto som napísal silný team,jednotlivci sa nedohodnú, to platilo už za Sagana. Kto chce vyhrať,nech si dobehne únik...
27.04.2025 - 22:32:37
00
Pogačar dnes dorovnal Fausta Coppiho a blíži sa do prvej desiatky.

Prílohy:

Snímka obrazovky 2025-04-27 235107.png
Snímka obrazovky 2025-04-27 235107.png 115 KiB thumb_up0thumb_down

27.04.2025 - 23:54:03
02
JOLI napísal:
Tak už len nabrať nové sily a na TdF ukázať opäť chrbát Vingegaardovi, o ktorom ani neviem, že je, ak by ho komentátor nespomenul.

Jonas je typovo iny cyklista nez Tadej, Slovinec je ovela komplexnejsi a sportovo atraktivnejsi cyklista, zatial co Dan je cistokrvny, nudny, vrchar, ktory nema na klasikach co predviest, on potrebuje dlhe alpske/pyrenejske mordy a nie tie klasikarske brdky a krtince, tam ozaj nema ako dostat superov pod tlak a tak by tam bol len ako statista do poctu. Otras mozgu z Pariz-Nice mal urcite tiez dosah na to, ze sme ho zatial moc nevideli.

Na Critérium du Dauphiné urcite pride dobre pripraveny a tam sa ukaze, aka je ci nie je jeho forma, som si ale isty ze na TdF bude Tadejovi ako tradicne viac nez vyrovnanym superom, najma ked tento rok nemal tak hororove zranenie ako minuly. Jednoducho, o Jonasa strach nemam.
28.04.2025 - 09:52:26
04
blackpyros napísal:
Jonas je typovo iny cyklista nez Tadej, Slovinec je ovela komplexnejsi a sportovo atraktivnejsi cyklista, zatial co Dan je cistokrvny, nudny, vrchar, ktory nema na klasikach co predviest, on potrebuje dlhe alpske/pyrenejske mordy a nie tie klasikarske brdky a krtince, tam ozaj nema ako dostat superov pod tlak a tak by tam bol len ako statista do poctu. Otras mozgu z Pariz-Nice mal urcite tiez dosah na to, ze sme ho zatial moc nevideli.

Na Critérium du Dauphiné urcite pride dobre pripraveny a tam sa ukaze, aka je ci nie je jeho forma, som si ale isty ze na TdF bude Tadejovi ako tradicne viac nez vyrovnanym superom, najma ked tento rok nemal tak hororove zranenie ako minuly. Jednoducho, o Jonasa strach nemam.

S tým súhlasím, že nie je taký kompaktný jazdec ako Tadej. No mám pocit, že aj to málo pretekov čo absolvuje za sezónu mu vždy prinesú nejaké zranenie. Ako naposledy na Paris-Nice, kde si roztĺkol hlavu.
Mám z toho dojem, že tá absencia najazdených súťažných dní mu prináša tieto následky. Ako keby nebol poriadne rozjazdený. A to pritom Pogačara vnímam za trochu väčšieho plašáka v niektorých momentoch, kedy si niektoré pády spôsobil svojím neuvážením a jazdou za hranou. No aj napriek tomu to vždy dobre ustál až na to, že sa možno pripravil o to prvenstvo na P-R.
28.04.2025 - 10:14:40
00
Na P-R ho MVP dá sa povedať dostal "pod tlak", tak spravil chybu v zatáčke
28.04.2025 - 11:52:54
02
hej, trebalo ísť dlhšiu dobu veľké watty nie veľké watty na kilo tak bol na limite a vtedy sa urobí skôr chyba
28.04.2025 - 13:31:07
00
bladerunner napísal:
Na P-R ho MVP dá sa povedať dostal "pod tlak", tak spravil chybu v zatáčke

Toto som si u neho všimol už po iné roky. Keď je pod tlakom, tak to u neho vždy zaváňa nejakým kixom.
28.04.2025 - 21:27:27
00
Motivácia môže zohrať tiež svoju rolu na TdF. Vin chce vyhrávať TdF, Pog chce vyhrávať okrem GT aj všetky klasiky (po neúspechu na MSR a PR obzvlášť). Zrejme ho aj klasiky viac bavia (ale to len špekulujem).
29.04.2025 - 08:21:36
00
To je asi jedno. Mna by zaujimalo , či v UAE našli spôsob ako využiť laktat na vyšší výkon . Kedysi sa v INEOS tým zaoberali tak ci sa výskum posunul . Nebývalo zvykom , aby sa vrchár pustil do klasik a tak si myslím , že vedci v emirátoch našli spôsob ako sa efektívne pohybovať v Anp. Vrchári boli vždy aj dobrí casovkari . No klasiky , kde vyhráva hlavne hruba sila ako Poel neboli doménou vrchara.
29.04.2025 - 11:50:24
00
tak to určite sa tým zaoberali "vedci" v uae ako svojho času "vedci" v sky.
29.04.2025 - 12:00:32
00
Ja myslím , že nevidíme čo všetko sa deje na poli vedy. Nemyslím nič nekalé. Tie výkony išli veľmi hore. Priemerky idu čoraz vyššie. Stále nové a nové rekordy času trate. Očividne sa pracuje tvrdo na vskume na poli biochémie . Čital som , že laktat vie byt aj palivo resp. udržiava výkon , no nie je to take easy ako si myslím, že laktat vlastne pomáha . To by znamenalo , že čím viac tvoris laktatu tým ideš lepšie , ale na čo som mieril je otázka či sa podarilo využiť odpadovy metabolit na zvýšenie výkonu tak ako to je vidieť u kedysi Aerta. Pogiho alebo iných Zaujíma ma či toto je ten rozdielový faktor.
30.04.2025 - 08:59:06
01
Videla som n video kde porovnávali najnovšie bajky s minulými a iba v tomto segmente je rozdiel ušetrených 20W na aero. To je celkom mega. Plus nové dresy, prilby,... No a potom ze súčasní jazdci berú prípravu oveľa profesionálnejšie ako v minulosti. Veľa času v posilke, core cvičenia, regenerácia, žiadny alkohol (videli sme na Amstel pódiu ), atd. Tieto Všetky malé zdokonalenia znamenajú v konečnom výsledku veľké rozdiely.
30.04.2025 - 10:46:33
011
všetky tieto rozprávky sa svojho času hovorili aj za Armstronga,Frooma,predtým ulricha,pantaniho a ďalších....
30.04.2025 - 18:56:20
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up