Jonas je typovo iny cyklista nez Tadej, Slovinec je ovela komplexnejsi a sportovo atraktivnejsi cyklista, zatial co Dan je cistokrvny, nudny, vrchar, ktory nema na klasikach co predviest, on potrebuje dlhe alpske/pyrenejske mordy a nie tie klasikarske brdky a krtince, tam ozaj nema ako dostat superov pod tlak a tak by tam bol len ako statista do poctu. Otras mozgu z Pariz-Nice mal urcite tiez dosah na to, ze sme ho zatial moc nevideli.
Na Critérium du Dauphiné urcite pride dobre pripraveny a tam sa ukaze, aka je ci nie je jeho forma, som si ale isty ze na TdF bude Tadejovi ako tradicne viac nez vyrovnanym superom, najma ked tento rok nemal tak hororove zranenie ako minuly. Jednoducho, o Jonasa strach nemam.
S tým súhlasím, že nie je taký kompaktný jazdec ako Tadej. No mám pocit, že aj to málo pretekov čo absolvuje za sezónu mu vždy prinesú nejaké zranenie. Ako naposledy na Paris-Nice, kde si roztĺkol hlavu.
Mám z toho dojem, že tá absencia najazdených súťažných dní mu prináša tieto následky. Ako keby nebol poriadne rozjazdený. A to pritom Pogačara vnímam za trochu väčšieho plašáka v niektorých momentoch, kedy si niektoré pády spôsobil svojím neuvážením a jazdou za hranou. No aj napriek tomu to vždy dobre ustál až na to, že sa možno pripravil o to prvenstvo na P-R.