k tebe ešte nahrávacie zariadenia nedorazili?
29.06.2013 - 00:47:05
00
ani nie, nie som moc technicky fanusik, nikdy som nemal ani videorekorder ani magio ani nic podobne. cudujem sa sam sebe, ze mam vobec tachometer, alebo internet :)
(sice taku vec ako endomondo by som velmi rad pouzival, ale nemam na to ani mobil a ani sa mi dotoho nechce dostavat)
29.06.2013 - 00:53:44
00
auu to muselo bolieť...škoda peťo nabudúce...
29.06.2013 - 17:13:25
00
Tá dnešná etapa bola jak vystrihnutá zo seriálu Ajeto... Hlavne ten zaseknutý autobus na páske.
29.06.2013 - 18:16:20
00
prva etapa a hned tolko problemov. vodica nenapadlo, ze sa tam nezmesti? ako ho tam organizatori mohli vobec pustit? :tmi:
29.06.2013 - 18:27:52
00
mna pobavil komentator Hlavena, ked prvy krat spomenul sms sutaz. "Na konci sutaze mozete vyhrat takyto krasny bicykel StarTrek, pardon Trek" :rofl:
29.06.2013 - 20:20:59
00
Stawo: Hlavena vie zjavne o cyklistike veľké kulové...
29.06.2013 - 20:36:30
00
Stawo: Hlavena vie zjavne o cyklistike veľké kulové...

asi mas pravdu :) Napr. cudoval som sa, ked dlhym zaberom ukazovali ako dochadzal spolu cely Cannondale do ciela, a Hlavena aj s Gendom stale hovorili, ze Petra nevidia, a Peter nikde, a co sa mohlo stat... Az nakoniec im Martin Velits posepotal ze Peter je predsa ten treti.. A zrazu obaja - jasne, ano, tu je Peter Sagan.. ked uz si nasho nespoznaju :D
29.06.2013 - 21:03:13
00
pri gendovi bol timko, nie hlavena ..
29.06.2013 - 21:11:17
00
dik, to meno si zapamatam. Nevedel som, ako sa ten exot vola. Asi ma za vzor Ninaja :D

youtube.com/watch?v=WmEQgPcspQQ&t=

29.06.2013 - 21:13:33
00
cdn.velonews.competitor.com
29.06.2013 - 21:17:59
00
pri gendovi bol timko, nie hlavena ..

Ano, pocas preteku Genda, Timko, Velits a studiove vstupy viedol Hlavena.

Upravene, teraz to je tak, ako som chcel napisat.

Naposledy upravil stawo dňa 29.06.2013 - 21:42:34, celkovo upravené 1 krát.

29.06.2013 - 21:23:20
00
pocas preteku komentoval timko, genda, plus velits .. hlaven viedol len studio ..

dovo .. neviem, ci tvoj prispevok bol ku timkovi, ale neprehanaj .. ten clovek je sefredaktor cycling-info.sk .. neviem, ci poznas tu stranku, ku kazdej etape robia report, plus je kazda etapa rozpisana, ako aj popis okolia atd .. tito chlapci sa snazia, srdce im bije pre cyklistiku .. teraz spravili aj rozhovor v radiu, na ich stranke sa to da najst .. aj na tej druhej stranke ludia kritizuju komentarov, ale ja tomu velmi nerozumiem .. trosku tolerancie by nezaskodilo .. stv uz roky nevysielala cyklistiku, takze nema ani nejakeho komentatora ktory sa na to specializuje, pokial sa nemylim, timko ani nie je profesne komentator, ale ma prehlad, tak to asi komentuje a snazi sa .. bakalar bol bakalar, stv nie je ceska televize .. viac zhovievavosti ..
29.06.2013 - 21:37:07
00
Moj komentar bol ku cloveku, co nevidel Petra, ked prichadzali do ciela. A nebol to interny komentator STV. Videl som ho ja, dokonca moj otec, ktory ani nevedel, ze TdF vobec je a iba nahodou prisiel k televizoru. Poznam cycling-info velmi dobre, nie som vcerajsi :) Ak niekto ide komentovat do telky, ma sa vyznat, ma byt pohotovy a ma mat hlavne prehlad online. Tam nie je priestor na toleranciu, tu si mozu dovolit amateri v krcme alebo v regionalnej televizii, nie v celostatnej. Dokonca aj na MSaCR bol spolukomentator vacsi odbornik (meno si uz nespominam) ako Michalech. Do telky ma ist profesional, naviac nie je to zadarmo. To, ze STV nevysielala cyklistiku, je iba vyhovorka a nic neospravedlnuje. Na futbal a hokej maju Marcela Merciaka s Palom Gasparom, Scepan je na tenis a lyzovanie, Genda tiez tenis, na cyklistike musi popracovat. Ak nemaju za Ninaja kvalitnejsiu nahradu ako bol on sam, tak to riesim externymi hostami, ktori maju fakt prehlad v realnom case a nielen naoko. Dnes sa ukazalo, kto na komentovanie ma a kto nie. Keby im Martin Velits nepovedal, ze tam Peter je, tak sami na to nepridu. To nie je prehananie, to je smutna realita. 100rocna TdF nie su Majstrovstva sveta, ktore idu kazdy rok. V pripade celostatneho vysielania a pri takomto formate nie je na zhovievavost vobec miesto.
29.06.2013 - 22:18:05
00
dovo, každý vie ako vyzerá a jazdí Sagan, nie len tvoj, aj môj otec :) Nie je možné, aby to ten chlap nevedel ešte keď je z toho webu. Ak sa nemýlim, ten istý človek, ktorý, nevidel v cieli Sagana, kričal, keď spadol, že je tam aj on. Videl som zostrih etapy na NBC a americkí komentátori v páde Sagana nevideli. Príčina tejto záhady bude inde, než že nepoznajú Sagana. Bakalář, nech mu je zem ľahká, nevidel Velitsa v cieli časovky na Vuelte. Zbytočne sa vzrušovať. Ja im vyčítam sledovanie etapy online. Toto bola najväčšia chyba. Keby sa udialo niečo mimo kameru, nič by nevedeli a potom by to bola komédia. Štúdio majú pekné, na to hokejové z MS nemajú, koleso z bicykla nie je také autentické ako ten kruh na vzhadzovanie s mantinelmi a elektoronickou ceruzkou :D
30.06.2013 - 00:49:17
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up