Moj komentar bol ku cloveku, co nevidel Petra, ked prichadzali do ciela. A nebol to interny komentator STV. Videl som ho ja, dokonca moj otec, ktory ani nevedel, ze TdF vobec je a iba nahodou prisiel k televizoru. Poznam cycling-info velmi dobre, nie som vcerajsi

Ak niekto ide komentovat do telky, ma sa vyznat, ma byt pohotovy a ma mat hlavne prehlad online. Tam nie je priestor na toleranciu, tu si mozu dovolit amateri v krcme alebo v regionalnej televizii, nie v celostatnej. Dokonca aj na MSaCR bol spolukomentator vacsi odbornik (meno si uz nespominam) ako Michalech. Do telky ma ist profesional, naviac nie je to zadarmo. To, ze STV nevysielala cyklistiku, je iba vyhovorka a nic neospravedlnuje. Na futbal a hokej maju Marcela Merciaka s Palom Gasparom, Scepan je na tenis a lyzovanie, Genda tiez tenis, na cyklistike musi popracovat. Ak nemaju za Ninaja kvalitnejsiu nahradu ako bol on sam, tak to riesim externymi hostami, ktori maju fakt prehlad v realnom case a nielen naoko. Dnes sa ukazalo, kto na komentovanie ma a kto nie. Keby im Martin Velits nepovedal, ze tam Peter je, tak sami na to nepridu. To nie je prehananie, to je smutna realita. 100rocna TdF nie su Majstrovstva sveta, ktore idu kazdy rok. V pripade celostatneho vysielania a pri takomto formate nie je na zhovievavost vobec miesto.