Ty asi zijes mimo Slovenska . Najdi mi klub kde su spokojni s fungovanim. Akykolvek nie len cyklistiku. A uplantnenie vo svete. Nie typu u nas majster a vonku priemer.
29.09.2014 - 08:35:43
00
aha, takže všetky športové kluby na Slovensku sú nespokojné s fungovaním a nikoho to nebaví...zaujímavý poznatok...stále len nejaký negativizmus...:)
29.09.2014 - 08:44:02
00
Podľa mňa sa nájdu spokojné kluby, každý tam je a väčšinou sa venuje tomu športu, pretože ho to baví, keby ma nebaví cyklistika, tak na ňu nevyhadzujem kopu peňazí, ale keby majú kluby lepších sponzorov, tak by to bolo o niečom inom...
29.09.2014 - 08:45:58
00
Presne tak ,nie su peniaze. Prechod od juniorov k dospelym je kriticky. Tam odpada 90% . Cybaju dobre plateni treneri,tym mame velmi dobrych,chyba konfrontacia so svetom kvalitne kempy atd.To aj keby Sagan vyhral TdF ,Giro ,Vueltu aj MS tak sa nezmeni nic,akurat si Privara kupi novu kravatu ,vsetci naslubuju hory doly,pofotia sa a hovno z toho.
29.09.2014 - 11:13:00
00
Odkedy je v Pro Tour je kazdy rok coraz horší...

len pre zaujimavost: http://www.procyclingstats.com/rider/Peter_Sagan-Details

Ano, vsetci vidime, ze tento rok nemal taku vykonnost, ako pred rokom, ale to nie je nic nezvycajne. Latku si nasadil sakramentsky vysoko, tento rok to mohol prekonat iba tak, ze by ziskal nejaky Monument, podla mna mu toto dost uskodilo - sam na seba vyvinul privelky tlak. Navyse bol prvy krat konfrontovany s tym, ze mu veci nevychadzaju podla planov.

Hodim ti tu este jeden zaujimavy odkaz, rebricek aktivnych jazdcov: http://www.procyclingstats.com/rankings/PCS_Specials_2014_09_04_Active_Riders
Skus si len tak namatkovo rozkliknut prvu desiatku, ako sa im vyvijala kariera, aj vzhladom na vek - v Petovom veku nemal nikto z nich podobne vysledky a prakticky kazdy si po skvelych rokoch prezil aj horsie obdobia. Navyse tohtorocna Petova "kriza" je aj v porovnani s tymi najlepsimi stale velmi dobra sezona. Ja len dufam, ze nedopadne ako EBH, ktory sa zo slubneho talentu v poslednom case nejako prepadol a momentalne mieri do prokonti timu(aj ked mozno prave tam sa mu podari znova zahviezdit).
29.09.2014 - 11:43:30
01
Presne tak ,nie su peniaze. Prechod od juniorov k dospelym je kriticky. Tam odpada 90% . Cybaju dobre plateni treneri,tym mame velmi dobrych,chyba konfrontacia so svetom kvalitne kempy atd.To aj keby Sagan vyhral TdF ,Giro ,Vueltu aj MS tak sa nezmeni nic,akurat si Privara kupi novu kravatu ,vsetci naslubuju hory doly,pofotia sa a hovno z toho.
Za neúspešného budovania socializmu tých peňazí bolo viac, hoci menej bicyklov, materiálu, galusiek... A odpad pri prechode od juniorov k mužom bol rovnako veľký. To nezávisí len od peňazí... Čas mladíkov ide študovať na vysoké školy. Druhú časť rodičia po skončení strednej školy odmietnu živiť a musia nastúpiť do normálnej roboty - za mojich mladých čias bola ešte sitom základná vojenská služba, kto sa nedostal do Dukly, s cyklistikou na dva roky skončil. No a najväčší odpad, aj v minulosti, aj v súčasnosti, spôsobuje spoznanie iného života - prídu dievčatá, diskotéky, kamaráti sa poflakujú a ja musím makať na trénigu...

Konfrontácia so svetom nechýba - reprezentanti chodia na všetky svetové poháre, však inak by sa na majstráky sveta mohli pozerať akurát v TV, do zahraničia nejazdia len juniori ale aj najlepší kadeti. A v súčasnosti nikto nebráni klubom vycestovať na ľubovoľné preteky do zahraničia. Za mladých čias sa kamaráti dostali akurát tak do Erfurtu a Krakova, lebo sa robili dráhové trojstretnutia Krakov - Erfurt - Bratislava. A ešte zo dvakrát boli na pretekoch v Budapešti, ale to už bolo veľmi zle na trénerov, lebo zahraničný výjazd nebol schválený na patričných miestach.
29.09.2014 - 19:57:16
04
img.skysports.com

http://www.teamsky.com/article/0,27290,17553_9496220,00.html#V8bsR4EkHHXXhOJw.97
30.09.2014 - 14:14:30
00
Cudujem sa Leovi, ze sa nechal zlakat do teamu, kde nebude leadrom...
30.09.2014 - 15:12:52
00
Ja si myslím, že to je dobrý krok. V kopcoch môže byť ešte lepší. Je tam síce pretlak kvalitných vrchárov, ale ak sa to dobre rozhodí medzi GT a bude forma, tak to bude možno neporaziteľný tím. LK bol možno v NetApp líder, ale v podstate ako domestika tam veľmi koho nemal, takže klobúk dolu za jeho výkon na TdF. V Sky aj ako superdomestik môže byť ešte úspešnejší, viď napr. Kreuziger pre Contíka. Samozrejme v tej konkurencii to bude mať ťažko, ale motivácia o to väčšia...
30.09.2014 - 18:41:52
01
A stale bude moct o par rokov prestupit a byt lidrom.
30.09.2014 - 18:59:35
00
Možno si uvedomill, že je lepšie byť dobre plateným domestikom v najbohatšom teame ako občas vyhrávajúci líder v chudobnom teame so slabými parťákmi.
30.09.2014 - 19:01:57
00
z viacerych zdrojov som pocul aj cital, ze najbohatsia by mala byt Astana. Osobne mi je to jedno, ja len pisem svoj postreh ;) diskusia na tu temu je samozrejme zbytocna kedze realne cisla vedia len zainteresovany.
30.09.2014 - 19:24:11
00
ale ved aj v SKY moze byt lidrom, akurat nie na tour :)
02.10.2014 - 08:49:39
00
Neviem či ste to postrehli, ale Roman Kreuziger si konečne zajazdil v pelotóne na Milano - Torino a nie len sám na tréningu...
02.10.2014 - 08:54:22
00
najprv menej známy braček a teraz už aj "hviezda"...

http://www.cyclingnews.com/news/maxim-iglinskiy-provisionally-suspended-for-epo
02.10.2014 - 09:45:31
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up