Ked timova podpora na klasikach ,ma byt podla niektorych dolezita ako je možne ze Krištof vyhral bez nej? A Uz vobec nerozumiem tvrdeniu ze to Sagan na konci mohol vypustit.. nech sa obleje studenou vodou. Zautocil neskoro,proste to nevyslo. Časovy rozdiel po Paterbergu bol rovnaky az na posledny 1-2 km pred cielom co svedci o skvelej Saganovej forme kde stiahli s belgicanom stratu na cca 15 sec. Tam vypustil vsetku paru. Bolo to jedina možnost. Ale aj tak to nevyslo. A v zavere mal vymalovane. Vidiet,ze silovi jazdci zvolili podobnu taktiku. Myslim,ak by Greipel nerobil saša pocas zavodu s sustredil by sa na koniec urcite by zamiesal karty. Ale co tym chcel povedat vie jedine on. Možno ani sam nečakal ze bude v vpredu tak dlho. A iste nik z jazdcov nepredpokladal ze by mohol urobit vysledok. Tak ho nechali. Ved s tymi hovadskymi stehnami by skapal v uniku po 10 km .

Naposledy upravil slavomirk dňa 06.04.2015 - 13:38:08, celkovo upravené 1 krát.

06.04.2015 - 11:42:44
00
Vďaka chlapci,včerajší pretek som pozeral u svokrovcov,oslava,kopa detí,veľký hluk :D Tak sa mi zdalo,že som také čosi začul,ale nebol som si istý.Tak sir to už zabalí na ceste.
06.04.2015 - 11:45:29
00
Tak PR by mu mohlo vyjst, kondicku na to ma
06.04.2015 - 13:37:18
00
Ale môžme byť spokojný, pretože Peter zabojoval ako sa patrí. S Gregom spravili peknú stíhačku a po dlhom čase som bol pred telkou ako na ihlách pri cyklistike. Má pred sebou ešte kopu rokov v pelotóne a ak mu zdravie vyrdží, tak verím, že vždy bude bojovať na monumentoch o popredné miesta a možno sa podarí aj vyhrať. Konkurencia je veľká, to nie je len o Saganovi. Mne stačí, že ma baví svojou bojovnou cyklistikou. Na P-R sa teším, ale nepredpokladám pódium... Tam skôr vyhrá niekto skúsenejší...
06.04.2015 - 14:03:30
00
Perfektná Ronde do poslednej chvíle :
- cca 5-10 hlavných favoritov, nie ako roky dozadu, kedy každý čakal kedy nastúpi Cancellara
- sympatický bojovný výkon Petra Sagana, prejavom sa mi tohto roku zatiaľ páčil najviac
- môj tip na víťaza nevyšiel - jeden z trojica Štybar, Thomas, Avermaet. Viac som čakal od Stybara, ktorý zase potvrdil, že nevie určovať pretek a stále vyčkáva, kto začne závodiť, vid Strade Bianche. Podľa Benčíka mal mať životnú formu na Ronde
- myslím, že Cancellara ani Booonen by tohto roku už nevyhrali
- Kristoff je buď najlepší nový klasikár, alebo... Na to, že minulý víkend vyhral aj 3 dni de Panne mal dosť odvahu ísť do tak ťažkého preteku a vyhrať ho
06.04.2015 - 15:49:24
00
nj, Kristoff je ako superman, k tomu Paolini vyhral tiez, Katusha zrejme fici na niecom vynimocnom.
06.04.2015 - 15:57:07
00
marp podla teba mal Stybar utocit ked mal vpredu kolegu?
06.04.2015 - 16:01:51
01
Mne sa vcera velmi pacil Greipel,ma u mna plus.Neviem si takto predstavit napr.namysleneho Cava
06.04.2015 - 17:45:51
00
Wladix keď už bol Terpstra vpredu, nemohol nic robiť..keby bol aktívnejsi nemusel sa dostať do tejto role. Vlani si tiež na Roubaix nechal tohto kolegu ujsť, pritom dostali od Lefevra volne ruky.
06.04.2015 - 18:49:49
00
Talbot - Cav je uz po zenite, tato dnesna mlada generacia ho uz davno prevalcovala. On uz urcite nebude medzi favoritmi na zelene tricko na TdF, tam patri okrem Sagana skor uz len Degenkolb a Kristoff. No a samozrejme netreba zabudat na zabijaka Kitella, ale on ide skor na etapy, nie na zelene.
06.04.2015 - 21:07:32
00
inak chcel by som mať tú Peťkovu "nadváhu" čo sa tu občas spomenie :D

scontent-fra.xx.fbcdn.net
06.04.2015 - 21:46:42
09
Tento rok to zatial s Kittelom nevyzera dobre tu chorobu co chytil mimo europy ho riadne skolila takze je tu aj moznost ze by Degenkolb isiel na Tour ako lider Giant Alpecin
06.04.2015 - 21:49:39
00
Ku... to su lýtka...
06.04.2015 - 21:52:17
00
ja som tam bol a videl som nazivo Eikenberg a neskor Taaienberg.... Peto isiel skvele a uznali to aj domaci......... a ked bol potom vo finisi Peto s Van Avermaetom, uz som stal s asi tisickou domacich pred velkoplosnou obrazovkou a ... vsetci im obom fandili a Peta strasne uznavaju!!!..... a to ma hociktory belgican vacsi prehlad o cyklistike jak hocikto iny.... oni tym ziju.....vsetci..... este aj 70 rocna teta co vyberala o polnoci v bare 50 centy za zachod, ked som jej povedal ze som slovak, hned sa rozhovorila o Petovi a cyklistike celkovo a mal som odborny vyklad pri malej potrebe :-)
PS: esteze Peto nevyhral.... este fcul by som tam dopijal tych 100 piv co bolo v stavke ked vyhra on alebo Greg :-D (alebo by som bol o 200 evry lahsi) .... s opciou na buduci rok, s jednym miestnym Ferom som sa dohodol o rok, tam pod stromom ze stavku zopakujeme :-D

EDIT: mna najviacej vytrapil Kwaremont a Paterberg.... aj zato ze nam 3 hodiny poprchalo a tie kocky bola jedna mazlava, blatova klzacka.... ani jeden z tychto kopcov ziadny ziletkar okolo nas nedal....
07.04.2015 - 00:25:34
09
Tesak teraz si vytrel kocura vsetkym krcmovym mudrlantom. Užasny zazitok. Uprimne zavidim. S tou babkou si trafil do cierneho.
07.04.2015 - 00:51:43
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up