ja to vidim na tie nohavice dlhe, lebo nemam nist dlhe a obtiahnute=na bike...
pripadne ten "dres" z dlhym rukavom
03.08.2008 - 13:43:09
00
ten dalekohlad mame.. .je celkom v pohode, nieje na nom nic zle...
...zaujala ma tota vec s ktorou zaroven opravis defekt a nafukas koleso...to je len jednorazove? aj tak je to asi somarina
03.08.2008 - 20:42:38
00
Je to dobra vecicka ale len na bezdusove plaste. Nevyhoda je ked to pouzijes bude vsetko zasrate od tej hmoty ale na druhej strane zalepi to aj dieru vacsiu ako 3mm co nezvladne DocBlue.
03.08.2008 - 20:53:38
00
Je to dobra vecicka ale len na bezdusove plaste. Nevyhoda je ked to pouzijes bude vsetko zasrate od tej hmoty ale na druhej strane zalepi to aj dieru vacsiu ako 3mm co nezvladne DocBlue.

A preco by to nemohol strieknut do duse?
03.08.2008 - 21:18:48
00
este ku tej pumpe...ti co ste sa knej vyjadrovali mate galuskovy ventil? lebo moja stara pumpa je slaba na galuskovy, tak si potrebujem kupin novu a penazi moc nemam tak by som aj tuto lidl pumpu ak plni svoju funkciu
03.08.2008 - 21:22:40
00

A preco by to nemohol strieknut do duse?

Moze ,no ten sajrajt sa dostane aj pod pasku v rafikoch ,medzi dusu a plast samozrejne do dusa ktora tym padom na vyhodenie a tak.
Raz som take pouzil preto viem co to robi.
03.08.2008 - 21:39:57
00
hej kua kua chuapi ! čo to je ten sprej na opravu defektu ?? to som ešte v živote nevidel.. i to osvetlenie sa mi tiež pači za 200 sk ešte aj z vartami... raz za čas idem po tme šak stači
03.08.2008 - 21:46:19
00
hej kua kua chuapi ! čo to je ten sprej na opravu defektu ??

Ja som to minule kupoval, v auto prislusenstve, cena vyse 2 stovak :lol: . Upchalo to unikajuci vzduch cez dušu. Nechcelo sa mi davat dolu koleso, tak som to vyskusal. Funguje.
Dofukovanie čo píšu na obale ber s rezervou. Natlačiť sa ten obsah podarí iba pri takmer podhustenom kolese. Zvyšok treba dopumpovať a hned jazdiť, aby sa ta hmota dostala tam, kde treba.
04.08.2008 - 12:27:54
00
no tak ta obojrucna pumpa je jasna... :) ...drzal som ju v rukach a nafukat sa tym da tak preco nie :P
04.08.2008 - 13:01:40
00
Ja som to minule kupoval, v auto prislusenstve, cena vyse 2 stovak :lol: . Upchalo to unikajuci vzduch cez dušu. Nechcelo sa mi davat dolu koleso, tak som to vyskusal. Funguje.
Dofukovanie čo píšu na obale ber s rezervou. Natlačiť sa ten obsah podarí iba pri takmer podhustenom kolese. Zvyšok treba dopumpovať a hned jazdiť, aby sa ta hmota dostala tam, kde treba.

tak to vyzera zaujimova na taky nedomysleny defekt v terene.. :lol:
04.08.2008 - 14:33:44
00
Moze ,no ten sajrajt sa dostane aj pod pasku v rafikoch ,medzi dusu a plast samozrejne do dusa ktora tym padom na vyhodenie a tak.
Raz som take pouzil preto viem co to robi.

ja mam homemade bezdusak ten Enricov system, aky tam dava tmel neviem ale od Schvalbe tusim nie je. Funguje to fakt dobre zalepi to dieru aj cez milimeter velku, nemyslim tym ale otvor s priemerom 1mm. Ci aj 3mm neviem lebo taky defekto som zatial nemal, ja chytam defekty len na trnoch, ostnoch a podobne co v nasich horach, rubaniskach, malinistiach nie je problem a proti tomu je to fakt dobre. Ale ma to aj nevyhodu v exponovanom terene kde kazdy chvilu stojis alebo sa otacaju kolesa velmi pomaly to nemusi byt ucinne ale to vyplyva uz zo samotneho princiou funkcnosti.
04.08.2008 - 14:46:42
00
Kto bol dnes nakupovať? Jáááá :oops: . Som išla kľudne na jedenástu. Mali všetko čo som chcela, iba som zo žiadnej veci nevidela Mko a tak som nakúpila Lká(veľkosti). Ako som tak kukala, niekto sa asi nechce zraniť, lebo tam neostala žiadna helma. Ja som si kúpila tie akože rukavice(raz sa možno zídu, keď bude trošku zimšie, inak rukavice ako ochranu nenosím), lebo moje SXka su mi už trošku malé :lol: (SX veľkosť by sadla tak možno môjmu psovi), tiež som kúpila tú bundu, len ma serie ta krikľavo žltá a pánske cyklonohavice(asi sa budem musieť dať preoperovať, lebo mi tam kúsok látky zvýšilo a visí :lol: ). Mame som ešte kúpila ten chladiaci box, aj keď ona ho nechce na bike...
07.08.2008 - 12:09:13
00
Helmy vykupil duracer, aby sme tie serble nemuseli nosit na hlavach na maratonoch :twisted:
07.08.2008 - 13:08:13
00
ale nedomyslel, ze my prilby z lidlu nenosime :P
07.08.2008 - 13:16:46
00
Kamos ma tak kockatu hlavu ze mu sadla krabica no helma vobec.
MET
07.08.2008 - 13:21:36
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up