Arcey napísal:
Ja ten ošiaľ okolo akciových výrobkov v LIDLi nechápem. Buď je človek chudobný a preto sa ide doslova pobiť, lebo si nemôže pár vecí kúpiť inde, alebo sprostý - s prepáčením - a chodí nakupovať iba preto, lebo ho zmagorí taktika obchodníka. Btw. to vážne všetci potrebujete stojany?

Kto je to všetci ?? Piati ľudia čo sa tu o tom rozprávajú :) . Ja osobne ten stojan nemám a za 20 rokov jazdenia a s 5-timi bicyklami doma som nikdy nemal potrebu mať ho. Ale to neznamená že ho nepotrebuje niekto iný. Navyše podľa reakcií bikerov ktorý ho vlastnia, je jeho kvalita dobrá a preto nevidím dôvod aby si ho kúpili za 3-násobnú cenu kdesi inde . A ja osobne človeka, ktorý sa vie zorientovať v cenách a vybrať si tú najvýhodnejšiu , nepovažujem ani za chudobného a rozhodne nie za sprostého.
10.03.2016 - 12:46:09
02
btw konkurencia stojanu http://www.mtbiker.sk/shop/hladaj.html?clearance=0&in_stock=0&sort_by=priceASC&s=&f_category_id=250&price_from=&price_to=&per_page=48
alebo http://www.kupkolo.cz/naradi-a-stojany_k82/stojany-a-drzaky_k130/
atď. tento LIDL je fakt kauf.. stabilný a vydrží..
10.03.2016 - 12:55:15
00
Kto je to všetci ?? Piati ľudia čo sa tu o tom rozprávajú :) . Ja osobne ten stojan nemám a za 20 rokov jazdenia a s 5-timi bicyklami doma som nikdy nemal potrebu mať ho. Ale to neznamená že ho nepotrebuje niekto iný. Navyše podľa reakcií bikerov ktorý ho vlastnia, je jeho kvalita dobrá a preto nevidím dôvod aby si ho kúpili za 3-násobnú cenu kdesi inde . A ja osobne človeka, ktorý sa vie zorientovať v cenách a vybrať si tú najvýhodnejšiu , nepovažujem ani za chudobného a rozhodne nie za sprostého.

Ten ošiaľ som myslel vo všeobecnosti - a nie len na cyklo veci. Nehovorím, že si každú vec kupujem za neviem aký drahý peniaz, práveže často kupujem lacné veci, ale aby som sa za ne bil, to nie. A toto nechápem.

Ale ok, priznávam, že som to prehnal s reakciou. Beriem teda späť, ľudia nie sú sprostí, len ja im nerozumiem. Mám ale nato vlastný názor.
10.03.2016 - 12:56:21
03
Stojan už plní svoju funkciu :)

Prílohy:

Stojan.JPG
Stojan.JPG 58.6 KiB thumb_up0thumb_down

10.03.2016 - 12:58:14
00
mna zaujali hlasenia, kolko stojanov je v ktorom meste, ako nejaka sutaz. forum osial to je a ked ich to bavi... a urcite je to aj o poteseni, ze maju to, co potrebuju.
10.03.2016 - 12:59:25
00
tak z minulých skúseností kedy proste na predajňu došiel 1-2 kusy a zmizli obratom, prípadne inde zas boli aj na konci akcie 10 kusov, či sa objavili o pol roka vo výpredaji sa proste informujú :lol:
veď aj teraz je vidno že niekde už nie sú, inde plný koš..
10.03.2016 - 13:02:22
00
Ja osobne ten stojan nemám a za 20 rokov jazdenia a s 5-timi bicyklami doma som nikdy nemal potrebu mať ho. Ale to neznamená že ho nepotrebuje niekto iný

Ja ti vrele doporučujem si ho kúpiť. Pri toľkých bajkoch oceníš minimálne to, že sa k nim nemusíš krčiť. Ak sa ti to teraz zdá byť slabý argument, tak s pribúdajúcimi rokmi naberie na sile.
Ak máš dielňu, kam sa zmestí, tak neváhaj.
10.03.2016 - 13:10:24
01
u nás ešte asi 10 stojanov, ale minulý rok ráno sa to hned rozobralo
10.03.2016 - 13:15:01
00
Žilina, LIDL na Kysuckej ceste naobed ešte zo desať kusov, teda už o jeden menej ;-)
10.03.2016 - 14:18:52
00
Netreba mat obavy z kvality stojana :-) je fakt dobry, mohutny, pevny, kludne poviem ze je kvalita :-) ja som este nemal problem so znackou Powerfix profi z Lidla...su to dobre veci za dobry peniaz, ale takyto stojan za tie prachy prosto nekupite ! Je fakt na urovni ! Som nadmieru spokojny s vyhotovenim a jeho pevnostou !!!
10.03.2016 - 14:43:25
01
Netusil som,ze svojim rannym prispevkom niekoho rozosmejem.Pisal som to celkom normalne :-) Praveze som neutekal,preto tam bol dedko skor.Ja som slusne stal v rade vonku,potom sa to pohlo,tak som normalne isiel.Nieco take som este nezazil,Netusil som co sa bude diat.Ale aspon viem co mozem cakat pri niecom podobnom.Inak noname osobna vaha ukazala 7,7kg este nerozbalena krabica.A dost ma prekvapuje pocet kusov na predajniach.Ci je to podla poctu obyvatelov v danom meste,alebo to vykupili uz vecer,alebo...Netusim.Mozno im napisem,ale pri pomysleni na priruckovu odpoved sa mi moc nechce.
10.03.2016 - 15:23:51
00
teraz dam dementu otazku :
ako najlepsie je upnut bike do toho stojana ?
10.03.2016 - 15:38:27
00
handlova, mali este asi tri kusy stojanov pred pol hodinou. mam novy tachac a softselovu modru bundu. ta zltocierna sa mi pacila, ale material bol tensi. vchadzal som do lidla, prihovaral som sa jednej mamicke, ze ake malinke ma to babatko, mala ho pod prsiami v nejakom nositku cez krk a plece a v tom som mal nakupny kosik za prahom dveri a dvere sa zacali zatvarat a mne tam stlacalo obe ruky. ostal som vonku, tak som ich vytiahol s urcitym skreklavym tonom zo somariny. dvere nie a nie prestat mackat. h. dalsia fesna zena uz len poradila: vzad od dveri, lebo inak by sa mi dvere asi neotvorili, bo fotobunka by asi nezareagovala. :) zazitok, ktory som musel vlozit do pamati fora. :)

Naposledy upravil adop dňa 10.03.2016 - 15:52:02, celkovo upravené 3 krát.

10.03.2016 - 15:39:21
01
Na koľko minút?
10.03.2016 - 15:40:56
00
Ja som si dnes kupil pumpu s manometrom. Stojan som ozelel. Ja kacir.
10.03.2016 - 15:42:37
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up