A co hovoris na kvalitu toho montazneho stojana? Videl som podobny ak nie ten isty az za 155 eur, preto sa mi nechce verit ze by bola kvalita rovnaka..
//Inak z ponuky som si zobral ten tachometer, mam starsiu verziu, ktora ma 22 funkcii, som s nou nadmieru spokojny lebo za 6 eur muziky az moc. Testovany v teplotach od +35 az po -18 stupnov celzia
. Tento co maju teraz v lidli ma az 30 funkcii. Potesilo ma nastavenie pre dva bicykle, stopky, orientacne meranie spalenych kalorii, tukov a aj modre podsvietenie displeja, ktore ale funguje iba na par sekund aj ked ja by som bral neobmedzeny cas podsvietenia, vyrobca to urcite obmedzuje kvoli vydrzi baterii.. Preto som si
tachometer rozobral a snazil sa nieco prespajkovat aby to svietilo stale co sa zial nepodarilo, ale tachometer este funguje
Co je ale chyba tychto tachometrov je magnet, ktory vacsinou byva plastovy a pri silnejsom utiahnati zavitu praskne.. Magnet sa ale da kupit kovovy za cca 2 eura a mate super tachometer ak nepotrebujete meranie pulsu, kadenciu a taketo veci