Naposledy som dával balík presmerovať do alzaboxu, takže nevidím problém. Dorucovalo to dpd.
Myslím, že aj v prípade pošty to ide. Raz som to síce urobil, ale je to asi dosť neflexibilne, keďže aj tak mi potom volal kuriér, že má pre mňa zásielku.
27.02.2025 - 16:41:00
00
ja osobne by som nepovedal ze to nastavila alza a mtbiker ale takych 85% eshopov. lidl je v tomto trochu iny a aj ked nevidime do zakulisia ja si myslim ze maju viacero skladov ktore su bohvie kde preto niektore veci chodia dlhsie.
27.02.2025 - 16:43:13
00
Chybu v podobe presmerovania zasielky dorucovanej cez DPD som spravil dvakrat a tretikrat ju uz nespravim. DPD casto nie je schopna dorucit zasielku v termine ktory ona sama avizuje (a to uz ma zasielku prevzatu u seba ked ten termin stanovuje) ani ked nezvolis presmerovanie. Ak zvolis presmerovanie, tak sanca dorucenia zasielky v avizovany termin este klesa. Riesil som to naposledy teraz pred dvoma tyzdnami, zhodou okolnosti tiez zasielka z Lidlu.
27.02.2025 - 16:53:01
01
Asi máš šťastie...mne to doručili v deň, ktorý mi avizovali mailom.
27.02.2025 - 16:58:55
00
Jedine s DPD mam taketo "stastie". Celkovo som to s nimi zazil uz asi 4krat, ze zasielka bola uz prijata u nich, zaslali info o termine dorucenia a nedorucili. A je ich treba vyslovene dalsi den nahanat aby to vobec dorucili, lebo to ten dalsi den vobec nejde rano do expedicie automaticky ako by clovek cakal. Ak sa len naivne spolahnes "vcera nestihli, tak dnes to urcite pride", tak sa nemusis dockat.
27.02.2025 - 17:03:58
00
Mne DPD funguje bez problemov (aj oddennie), akurat maju divny system , ak presmerujem do alzaboxu ten isty den, ako ma byt dorucena, najprv to vratia do centraly a dalsi den to daky speci kurier vozi. Ale kolega ma na DPD nervy tiez :D Mozno dost zalezi na kurierovi.
27.02.2025 - 17:31:49
00
Nezalezi od kuriera, maju zle nastavene procesy. Oni to ani nevyexpeduju. Keby som to presmeroval v den dorucovania, tak este dokazem pochopit nejaky interny proces, ze ten kurier co to uz ma v dodavke nebude menit naplanovanu trasu k nejakemu boxu kam povodne ist nemal a ze sa tym padom dorucovanie o den predlzi. Ale ked mi poslu vecer info "zajtra bude dorucovany balik" a ja 10 minut na to zmenim adresu o 2 ulice vedla (nie iny obvod) alebo do alzaboxu o 3 ulice vedla a oni nasledujuci den balik vobec nevyexpeduju na dorucovanie, tak to neberiem. Platim za tu sluzbu dorucenia ja alebo odosielatel, oni sami si stanovia termin dorucenia a aj tak ho nedodrzia. Keby sa to stalo pri jednej z 10 zasielok, tak sa to este da pochopit. Ja ale nakupujem cez kurierov fakt len velmi sporadicky a tym padom ma u mna DPD velmi nelichotivu statistiku, ze asi 50 % zasielok mi nedorucili v nimi stanoveny termin. To je za mna neakceptovatelne. Ale toto uz je skor do temy "skusenosti s kuriermi".
27.02.2025 - 18:45:49
00
Vyexpedovane = prebral kurier. Nevyexpedovane, vykaslal sa na to, resp. mozno mal plno inych a neprebral to v depe.Takto mi to funguje. Den pred dostanem mail, mozem presmerovat/posunut o dalsi den. Ak nie, dalsie rano dostanem SMS , ze bude doruceny. Cas byva rozny, aj potom dorucenie. Ak si dostal mail ze dalsi den budu dorucovat, ale sms rano neprisla => neprevzal to kurier. Ako su zazmluvnovani, to neviem.
27.02.2025 - 19:26:43
00
mňa v Trnave DPD tiež serie, už 3x mi balík nedoručili (1x na predajňu, 2x do boxu) a hlavne to potom znamená, že miesto toho aby som si to vyzdvihol rovno po ceste z roboty sa musím serkať na opačný koniec mesta čo je zabitých minimálne 30min času
27.02.2025 - 19:41:59
00
od pondelka budu nejake cylko veci.
28.02.2025 - 19:48:44
00
aj bájny montážny stojan, za 30, kto ho nemá nech sa hlási u súdruha Žinčicu
28.02.2025 - 23:23:00
00
... toľké roky tomu odolávam 😆
01.03.2025 - 12:02:49
01
To nemyslíš vážne? Lidl stojan je nutnou podmienkou pre členstvo v MTB fóre.
Pokiaľ to v krátkej dobe nevyriešiš, budem ťa musieť nahlásiť adminovi a hrozí ti vylúčenie. Nehľadaj v tom žiadnu osobnú nevraživosť. Jednoducho pravidlá treba dodržiavať.
01.03.2025 - 14:00:59
07
urcite clovek co ma 16 baterii, dom by urcite mal mat aj stojan ktory ked sa rozlozi moze pod nim aj stanovat. a pri sikovnosti daneho jedinca by uz mal mat za tie roky vyrobene mozno i take dve. jeden na 26" a jeden mozno ktovie... nehejtujem len treba vyuzit poriadne tie baterie.
01.03.2025 - 14:56:14
00
Podla mna mu trosku krivdite, určite ma kamarata ktorý ma stojan
01.03.2025 - 15:37:19
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up