Ale ja poznam cinske listy, aj s vodiacim koleckom, v sete, aj ich aku packy

. Test je sice pekna vec, ale az s tym budes pilit dlhsie, zistis, ci sa to oplati. Na jednom teste nejde moc zistit ani kvalitu listy, ani baterku, len to, ze to funguje cca ako ma. Parkside ale takto funguje. Stale rovnako

Ochranny pin je treti pin na vstupe do pily, ktory dava info z teplotneho snimaca z
baterie (pripadne ine veci z baterie). Aby sa pila vypla, ked je problem s baterkou. Parkside to ma, cinske pily nie. Tieto pilky ale maju maly vykon, tak to az tak nevadi.
Aby si ma spravne chapal, ja netvrdim, ze sa tato pila neoplati, alebo ze je to cinsky sunt a vyhodene peniaze. Na to aby som sa k tomu vedel seriozne vyjadrit/porovnat nemam dostatok realnych skusenosti a jeden test na youtube nestaci. Pokial si zadavatel tejto pily stanovi nejaku kvalitu na listy a clanky, tak by to mohlo byt celkom fajn .
Mne sa tato pila paci. Avsak s parkside skusenosti mam (a prepilil som so s nou kadeco, aj 25cm) a preto si nedovolim tvrdit, ze su to vyhodene peniaze (30e)- ak mas ine ps veci ) a to ani dokonca za predpokladu, ze je tato pila (procraft) naozaj tak dobra, ako vyzera v teste. Inak nasiel som ju na aliexprese, ale cinanci nevedia uz co za to pytat

- naviac otazna kvalita/zaruka.
Ale uz ich dakto vykupil