V ramci toho testu to spravilo na jedno nabitie nejakych 66 rezov vyschnuteho tvrdeho duboveho dreva
Pozrel som si to video. Ziaden dub tam nevidim

(pilil buk, ale to je jedno, ten makky nie je) , za to vidim, ze typek ocividne pilil hranol s otupenou retazou na parkside . Je tam este par veci, kde je mimo, napr. ta cast o tom, ze by parkside mal vyrabat podobne pily ako procraft, parkside vyrobca neexistuje, vyraba ich grizzly & kompernas a ten procraft volajaky cinan (mozno rovnaky ako aj grizly a kompernas

). Test pily inak ok, pekne ukazal mazanie, aj spotrebu, zatekanie, ako sa nou pili, kolko vydrzi
baterka (vyzera dobre .. ak neodide po par nabitiach, tak je by bola fajn), taktiez ukazal slimaka na napinanie (to je take easy zahradne napinanie, ale lepsie ako ta sprosta dementna pruzinka u ps - to neviem kto dokazal vymysliet).
Zaver z videa je taky, ze pokial si tu pilu nevyskusam v praxi, tak neviem nic k tomu viac povedat. Ale pila vyzera dobre, takze si nestravil cas zbytocne

65e vs. 30+20+10e s beznymi zlavami v Lidli (ten set , co predavaju je pridrahy). Kazda dobra pilka sa hodi. Tato ma aj ochranny kryt na ruku (oproti niektorym lahkym cinskym), pre beznu pracu v zahrade sa to hodi dost. Napr. spominana Makita mi pride uz moc tazka a prilis draha na obcasne pilenie.
Inak teda podla videa a este v dakom eshope vidim,ze je to 1/4" retaz, na procraft webe pisu 3/8" - co sa mi teda nezdalo.
Asi to chce zalozit temu o pileni aku pilkami uz

Pilenie v zahrade a nedaleko zahrady samozrejme /naposledy som zlikvidoval novu
retaz na schovanom cemente

/, aby niekto nemal nespravne myslienky