http://www.bike24.net - vydareny obchod, je sice o par centov drahsi ako bike-discount.de, ale ma lacnejsiu dopravu a udajne akcetpuje kreditky zo SR, slusny vyber
dnes som s nimi komunikoval, rychle reakcie a ochota
ved si mal poslat nejaku predlohu toho kosika a vyrobil by som ho mozno...aj tak nemam kazdy den od 01:00 do 07:00 co robit ...iba chrapem ...mal by si mozno hand made
ak to niekomu pomoze, maju vyrazne zlavy zlavy na niektore komponenty cca od 15-40% na 2012,2013 rocniky, pri kolesach som si vsimol aj 200-500 eurove rozdiely oproti SVK obchodom
Objednané cestné kolesá Mavic R-SYS a kazeta SH Ultegra. Zaplatené kreditnou kartou, ale divné, že pýtali aj fotografiu prednej strany kreditky tak aby bolo vidno celé meno a posledné 4 čísla karty. Vraj ako opatrenie voči elektronickým fraudom. Keď zlodej ukradne kreditku , tak si myslím, že to prd pomôže, ak nestihnem kartu zablokovať. Riskol som to a fotku poslal , aj keď mi to banka neodporúčala ako neobvyklú požiadavku e-shopu, s ktorou sa údajne nestretli.
Kolesá sú našťastie už doma, kazeta je na ceste, lebo to poslali oddelene !!! Kolesá poslali pritom o deň neskôr, išlo to cez dpd. Kazeta išla cez dhl a z Nemecka zašla do rakúskeho Linzu ....
Inak kuriér z dpd bol riadny truhlík. Síce mi zavolal pár minút dopredu, ale keď zistil, že nie sme doma, navrhol že balík len tak prehodí cez plot domu !
Kuriér z dhl dnes ani nezavolal, našiel som len v schránke lístok s odkazom. Fakt príjemné služby...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
peeeeeeeeeekne pekne...peeeeekne pekne
"najhorsie" je, ze Matt tie ceny vie podliezt a este je aj spokojny...
Dobry obchod je vtedy, ked su spokojne obe strany a to myslim zatial u mna s matt-om plati. A este je aj pri obchodovani sranda
Matt, zadavam si teda tymto u Teba objednavku na redukciu Formula, dnes vecer mozes namiesto potenia sa struzlikat
tretry maju najlacnejsie na wiggle horsie je to uz teraz s cislami. doprava nad 50 zadarmo
priklad moje stoja na bike24 4.950 a ja dal na wiggle 3.600
no nic...budem si musiet ist dnes pod ruskom tmy niekde "pozicat" nejaku slusnu nerezovu platnu
Dudo...ja vzdy tvrdim ze lepsieho pol vrabca v hrsti ako tri holuby na streche
ja len neviem, preco to nepochopili mnohi kupujuci...
edit: tak nic, uz som nasiel...
Kolesá sú našťastie už doma, kazeta je na ceste, lebo to poslali oddelene !!! Kolesá poslali pritom o deň neskôr, išlo to cez dpd. Kazeta išla cez dhl a z Nemecka zašla do rakúskeho Linzu ....
Inak kuriér z dpd bol riadny truhlík. Síce mi zavolal pár minút dopredu, ale keď zistil, že nie sme doma, navrhol že balík len tak prehodí cez plot domu !
Kuriér z dhl dnes ani nezavolal, našiel som len v schránke lístok s odkazom. Fakt príjemné služby...