Nic len tak nahlas rozmyslam, ci si niekto davate posielat do parcel shopu nejakym zapisom adresy. Ved aj DPD ma u nas pickup miesto v tej iste prevadzke ako SPS
Tak reku ako zadat adresu, necho to ide rovno do odberneho miesta SPS/DPD. Kurierovi je to podla mna aj lahsie to vyhodit 50 balikov v parcel shope ako kazdy 1 balik obvolavat. No nic, uvidime ci sa mi podari zmenit ten co teraz cakam cez tu zakaznicku linku. Aby to nebolo vsetko jednoduche, DHL baliky vybavuje intime (po novom expressone.sk, ach).
No to takto nefunguje. Na tie Parcelshopy su limity rozmerove, hmotnostne a pocet balikov, takze ti to dorucia do Parcelshopu, len ked ma volnu kapacitu. A uz vobec nie tak, ze zadas adresu Parcelshopu - na to maju v eshope kvoli tomu zvlastny system, ktory zobrazuje volne Parcelshopy podla vyssie uvedenych kriterii.
fixska Posledne tri objednavky, mesiac, dva dozadu (drobnosti, plaste...) isli cez Packetu, co je na Slovensku byvala Zasielkovna, ale kurierov maju Remax. E-bike pre mamu siel cez DHL Frieght.