Objednavali ste uz niekedy z tohto internet. obchodu? Chcel by som vediet ake su dodacie lehoty, cena, spolahlivost dodavky apod. Nietkore veci tam maju dost vyhodne...
moja posledna skusenost s wiggle a crc je ohladne postovneho taka, ze v oboch som nahadzal do kosika to co som chcel kupit na novy bike a cudujte sa svete, plus minus to stalo vo wiggle tolko, co v crc s postovnym, takze je to by som povedal 1:1, ale samozrejme najdu sa anomalie, kedy je vyhodnejsie kupit nieco tam, alebo tam.
ja som teraz bral veci rovno z troch shopov, vzhladom na to, ze na wiggle nie vsetko mali, na crc som to doplnil, ale aj tak tam nebolo uplne vsetko, tak som to dorazil na actionsports.de.
hm. objednal som si z chainu crossmaxy SX 2009 a postovne (parcel GLS) je zadarmo. asi je to rovnake ako pri cechach, pri objednavke nad 100libier. UPSko je za 30 euracov.
no ved preto sa divím bo aj ked nahodím za 1000 libier tak je tam stále poštovne chlapec je buď kuzelník alebo zblbol system ink si to neviem vysvetliť
hm. objednal som si z chainu crossmaxy SX 2009 a postovne (parcel GLS) je zadarmo. asi je to rovnake ako pri cechach, pri objednavke nad 100libier. UPSko je za 30 euracov.
a teraz mi vysvetli jednu vec...to si k nim este nieco objednaval ked si ich kupoval z UK? ved u nas ich zozenies o dost lacnejsie
hej, este som si objednal dake dalsie komponenty. crossmaxy sx boli u nas vsade len model 2008, ten som nechcel. Ak mas link u nas na 2009tku s dobrou cenou, daj mi link, kolega tiez uvazuje, tak ho odkazem...
dik.
PS: Naozaj je to tak, web ukazuje stale shipping (aj pri objednavke za 1000libier), ale pri konecnom odoslani a plateni (paypal) si mozes vybrat parcel-force/gls za 0 libier alebo UPS za 30. vybral som gls a z kreditky (paypal) mi naozaj stiahli len sumu za nakup, postovne je zdarma.
od akej urovne nakupu to funguje vsak netusim, ja som bral za cca 1200 libier.
v podstate skoro kazdy druhy vikend.. niekedy aj kazdy
koncom februara resp zaciatkom marca by som ti do do BB mohol mozno aj doviezt asi pojdem okolo.. este uvidim
ale tak postou ti to vramci svk nebude problem ak by si chcel..
kolko toho planujes kupovat?
kto ma skusenosti s objednavanim veci ktore niesu prave "in stock" ?
moze sa pohnut cena za ktoru objednavam?
chcem napr pedaletime atac XS carbon maju ich sice aj na wiggle ale rozdiel 25€ sa mi zda celkom dost.. a kedze to az tak nesuri kludne si pockam do jari na zasielku.. ale ak mozu prasknut nakoniec kludne cenu tiez 110€ tak ich mozem pozdravovat..
mam takych veci v oku viac, kde rozdiel ceny wiggle oproti CRC je cca 25%, postu neriesim do ciech je to zadara..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
moja skusenost ale s chainmy hovori ze aj s postovnym (okolo 15 libier) je to stale lacnejsie ako u nas...
ja som teraz bral veci rovno z troch shopov, vzhladom na to, ze na wiggle nie vsetko mali, na crc som to doplnil, ale aj tak tam nebolo uplne vsetko, tak som to dorazil na actionsports.de.
a teraz mi vysvetli jednu vec...to si k nim este nieco objednaval ked si ich kupoval z UK? ved u nas ich zozenies o dost lacnejsie
chain - 514 €
kolokram - 398 €
dik.
PS: Naozaj je to tak, web ukazuje stale shipping (aj pri objednavke za 1000libier), ale pri konecnom odoslani a plateni (paypal) si mozes vybrat parcel-force/gls za 0 libier alebo UPS za 30. vybral som gls a z kreditky (paypal) mi naozaj stiahli len sumu za nakup, postovne je zdarma.
od akej urovne nakupu to funguje vsak netusim, ja som bral za cca 1200 libier.
koncom februara resp zaciatkom marca by som ti do do BB mohol mozno aj doviezt
ale tak postou ti to vramci svk nebude problem ak by si chcel..
kolko toho planujes kupovat?
moze sa pohnut cena za ktoru objednavam?
chcem napr pedale time atac XS carbon maju ich sice aj na wiggle ale rozdiel 25€ sa mi zda celkom dost.. a kedze to az tak nesuri kludne si pockam do jari na zasielku.. ale ak mozu prasknut nakoniec kludne cenu tiez 110€ tak ich mozem pozdravovat..
mam takych veci v oku viac, kde rozdiel ceny wiggle oproti CRC je cca 25%, postu neriesim do ciech je to zadara..