Objednavali ste uz niekedy z tohto internet. obchodu? Chcel by som vediet ake su dodacie lehoty, cena, spolahlivost dodavky apod. Nietkore veci tam maju dost vyhodne...
ja sa k okuliarom nespravam slusne. Ani k mobilu sa nespravam slusne. Preto potrebujem take veci, co ma nebudu az tak mrziet, ked ich zlomim/prasknem/rozbijem...
tak ja som zástanca toho že radšej kvalitné raz za 2 roky za 120€ ktoré budú aj potom ako nové, než 5x ročne za 30€, poškrabanú tvár a vypichnuté oko..
na bike si radsej kupim okuliare za 20€ (s UV ochranou a 3 vymenitelnymi sklami) ktore po sezone hodim do kosa a na dalsiu si kupim nove, ako riskovat poskodenie alebo stratu kvalitnych a drahych
na dennodenne nosenie sa uz oplati do optiky investovat
mám okuliare štvrtým alebo piatym rokom aj s dioptrickým klipom.. čierne sklá majú dva jemné škrabance, farebné sú ako nové.. a to si tých pádov užili, na šutre, betón alebo v paneláku gúlanie po schodoch cez 4 poschodia
na bike si radsej kupim okuliare za 20€ (s UV ochranou a 3 vymenitelnymi sklami) ktore po sezone hodim do kosa a na dalsiu si kupim nove, ako riskovat poskodenie alebo stratu kvalitnych a drahych
postupným "skúmaním" som aj ja dospel k niečomu podobnému...akurát, že ja tie okuliare nehodím po sezóne do koša, ale kludne aj počas sezóny ich stratím...trebárs na vtáčniku alebo hocikde inde...a neviem si predstaviť, že za dva roky stratím 3 ks po 120+ Eur...aj keď samozrejme je fajn nosiť naozajstnú kvalitu...
moje slnecne brile (je jedno, ci sport ci civil) maju zivotnost cca 2 sezony. zatial som si vyberal takmer vzdy dobre "usetrene" peniaze investujem do ineho velomaterialu
cafte, nema niekto skusenosti?
pondelok 13.9 objednane
prislo mi mailom:
We have received your Online Order to Chain Reaction Cycles. 13/09/2010
objednane cez Royal Mail International, kde pisu ze:
Airmail delivery to most European destinations within 3-5 working days and Worldwide within 5-8 working days for small packages up to 1.5kg.
zatial nic neprislo, mam zacat riesi, alebo to je normalne?
uz ste niekto objednaval nieco oznacene Due In Stock? ako je to ked mam viacej poloziek v objednavke, poslu celu objednavku po naskladneni tovaru alebo poslu co maju skladom a dodatocne poslu zvysok po naskladneni tovaru?
"uz ste niekto objednaval nieco oznacene Due In Stock? ako je to ked mam viacej poloziek v objednavke, poslu celu objednavku po naskladneni tovaru alebo poslu co maju skladom a dodatocne poslu zvysok po naskladneni tovaru?"
Odpoveď v FAQ:
For the majority of mainland Europe, USA, UK and Ireland we will ship the instock items straight away and remaining items will be shipped as they become available.
Certain products, for example custom wheel builds, can only be shipped when all items are available from stock.
Due in stock = čoskoro na sklade, ale nie je to In stock.
Takže to pošlú najskôr na 2x.
Neviem, ci je okamzite posielanie in-stock poloziek nejaka novinka, ale moja doterajsia niekolkonasobna skusenost je taka, ze pokial co i len jedna polozka nebola in-stock, tak balik zaslali az vtedy, ked dana polozka prisla na sklad. To je nevyhoda oproti Wigglu, kde su pre zmenu schopni poslat 2 baliky v jeden den.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
postupným "skúmaním" som aj ja dospel k niečomu podobnému...akurát, že ja tie okuliare nehodím po sezóne do koša, ale kludne aj počas sezóny ich stratím...trebárs na vtáčniku alebo hocikde inde...a neviem si predstaviť, že za dva roky stratím 3 ks po 120+ Eur...aj keď samozrejme je fajn nosiť naozajstnú kvalitu...
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=47843
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=52956
pondelok 13.9 objednane
prislo mi mailom:
We have received your Online Order to Chain Reaction Cycles. 13/09/2010
objednane cez Royal Mail International, kde pisu ze:
Airmail delivery to most European destinations within 3-5 working days and Worldwide within 5-8 working days for small packages up to 1.5kg.
zatial nic neprislo, mam zacat riesi, alebo to je normalne?
Objednávaj cez ups tak ti to dojde presne.
BTW Peniaze ti uz strhli?
Odpoveď v FAQ:
For the majority of mainland Europe, USA, UK and Ireland we will ship the instock items straight away and remaining items will be shipped as they become available.
Certain products, for example custom wheel builds, can only be shipped when all items are available from stock.
Due in stock = čoskoro na sklade, ale nie je to In stock.
Takže to pošlú najskôr na 2x.
http://www.bikeradar.com/gallery/article/chain-reaction-cycles-behind-the-scenes-29496
Už ste niekto vracali tovar ? Dovôvod veľkosť alebo podobne ?