Dnes som za bludil do tohoto malinkeho obchodiku v malom mestecku a ostal som milo prekvapeny. Maly obchodik, dve miestnosti, v jednej servis, v druhej predajna, asi 20
bicyklov - prevazne Dema a Merida, skor lacnejsie. Ale, zhanam teraz oblecenie do tohoto pocasia, tak, reku ze sa spytam. Ostal som prekvapeny. Mila pani sa mi venovala, ukazala rozne materialy, vysvetlila, vyskusal som jedny NoWind gate od NyNa, sadli, no a potom - ponukla mi tie iste gate, vraj B-kvalita o 500 SK lacnejsie. Jediny problem tych gati bol, ze mali jednu nitku zasitu zvonka, nie zvnutra - mne to teda nevadi
Tiez som sa pytal na nowind plastenky - vysvetlila vyhody roznych konstrukcii - bol som prekvapeny. No a potom vytiahla
bundu Cannondale krasnu. Sice drahsiu (okolo 3000), ale krasnu. Problem bol, ze nebolo na nej pisane, ci ma nowind membranu. Na stitku fakt nic nebolo. Tak zavolala servisaka, ci nevie, on nevedel, pani zobrala telefon, zavolal niekomu - bud pouzivatel tejto bundy, alebo distributor a vsetko zistila - nowind ale nie vodeodolna. Ostal som velmi prekvapeny. Isiel som teda zohnat zenu, aby mi "schvalila" gate. Ked sme dosli do predajne, prave telefonovala, tak hned zlozila telefon a venovala sa nam. Gate som chcel, este som sa spytal na nowind rukavice, mali tiez NyNa, sedeli, tak som ich zobral - a pri pokladni, ze mam na ne 15 % zlavu - wav...
Klobuk dole pred touto pani a jej ochotou. Keby takyto pristup ku mne mali vsetci.
Drzim jej paste, nech sa dari v podnikani v tomto malom mestecku, takto specializovanej predajne (cisto len cyklo sortiment - ziadne
lyze a ine veci).
Toto nie je reklama, mam obchodeny kakac, sportservis v BA je tiez super, aj v JMK som kupoval dake veci, su tiez slusny (aj ked moc toho nenahovoria), ale tato mala predajna ma sokovala. Smozrejme, kto neveri, nech tam bezi.
Zacinam mam pocit, ze tieto male predajne v malych mestach su dake "ludskejsie", ci ako to nazvat. V podstate nema ziadnu konkurenciu, ale aj tak musi bojovat o kazdeho zakaznika. A sposob (podla man) si vybrali ten najlepsi mozny - cez ochotu a ustretovost.
Ak si myslite, ze toto je reklama a oda na predajnu, nie je - su to len moje dojmy. Kto chce velky vyber, spickove znacky (XTR som tam nic nevidel...) asi pojde inde. Ale v ramci moznosti - super obchodik.