tak nie vždy máme svoje dni a ked po Vás v jeden deň chce veľa zákazníkov veľa požiadaviek....
prípadne 20krát za deň opakujete to isté ohľadne lyží......
ked 100 ľudom dobre poradíte a jednému nevyhoviete, tak ten sa ozve...... - Ale príjmam kritiku - nemá sa stávať - zlepšíme, hoc prístup si myslím je nadštandartný - všetky aj neuznané reklamácie sme doriešili k spokojnosti zákazníka a čo najkratšom čase. osobne si myslím, že 98% percent zákazníkov je spokojných či už s výberom, cenami a obsluhou.....
06.07.2009 - 16:07:30
00
..osobne si myslím, že 98% percent zákazníkov je spokojných...

Ovela dolezitejsie je to, co si myslia vasi zakaznici.
06.07.2009 - 16:19:11
01
Pán Kubica, mne príde nie 20 ľudí sa informovať na to isté, ale minimálne 100. A keby že som k nim taká arogantná ako Vy, už dávno by som si musela napísať výpoveď.
06.07.2009 - 16:29:11
01
Tiež som mal tú "ČESŤ" navštíviť tento shop.Pokial som si s nimi písal mail bolo všetko o.k.Problém nastal pri mojej návšteve v predajni.Pánko ma pri otázke či si chcem kúpiť tretry a "Ja , že len pozerám" ma odbyl "že ich nemám chytať keď nekupujem".Videl som na čiernom Haibiku nejaké celopéro to bolo,bohužial názov neviem, namontovaný "akože adaptér na 180mm kotúč" asi z podložiel čo sa používajú na vypodloženie plastových držiakov na odrazku.Tak tomu sa povie odborníci.Myslím , že ten kdo si u nich kúpi niečo cez net bude asi prekvapený pri prípadných problémoch.Toť moje postrehy.
06.07.2009 - 18:23:46
01
Zdravím,
mám to šťastie, že bývam v Žiline. Myslím, že Kubica šport je jeden z najlepších cykloobchodov v okolí. Zažil som obidva typy prístupov (pozitívny aj negatívny). Hm, je asi náročné milo pristupovať ku všetkým zákazníkom, keď človek zažije odpisovanie alebo špekulovanie zo strany nakupujúcich, prípadne iné problémy s obchodom. Ale o tom je práca obchodníka.
Na druhej strane si veľmi vážim to, že poradia bez ohľadu na biznis a výber nechajú na zákaznikovi, žiadne manipulovanie. Niekedy tiež zažartujú a poradia, dokonca na úkor ceny (odporučia lacnejšiu vec rovnako kvalitnú).
13.08.2009 - 19:40:00
00
no ja som si objednaval cez internet INTEGRALU a LAKTOVE CHRANICE,integralu som hned vedel cislo "S" ale z obchodu mi este volali ze ci som si ju uz skusal,ze ci chcem fakt S,laktaky som objdnaval kamosovi,ktory si nevedel vybrat velkost,tak som poslal dlzku ruky,obvod lakta,odporucili mu tiez S,este som mal debilne otazky na sposob platby ale na vsetko mi bolo pekne,slusne odpovedane a balik som mal na druhy den cez DPD
TAKZE JA SOM S PRISTUPOM KUBICASPORTU velmi spokolny(klop klop)
13.08.2009 - 22:16:57
00
Tak ja mam odtial svojho VISIONA ,spokojnost- takisto zvitazila cena... Ale zazil som tam aj nie najlepsi pristup k zakaznikovi a to hlavne v situaciach, ked zakaznik viac "ocumuje" ako kupuje.. Asi to uz vedia vycitit, ci z toho nieco bude a uz zbytocne neplytvaju energiou.....Takze ked predajca "ZACITI MINCU" tak sa clovek docka odpovede aj na tu najnemoznejsiu otazku. Ale to je problem vo viacerych obchodoch.... V ovela extremnejsej forme som to zazil v jednom nemenovanom Zilinskom obchode za malym TESCOM.... Ked kupujes, tak aj modre z neba.... Takze zalezi v aky den, o kolkej a hlavne po kom tam clovek pride.... Ale inac pohoda, klidek tabacek..
Podla mna su z tych pohodovejsich....
Ale zatial 100% odomna co sa tyka pristupu,rád, moznosti sa dohodnut ma jeden nemenovany "obchodik" za autobusovym nastupistom ZA.... Dokedy????
17.08.2009 - 22:50:00
10
yoyo: Ale to je nielen o tom, že teraz musím niekde prísť a vykúpiť veci za 30 tisíc. Človek, ktorý len tak nepríde k peniazom a zarobenú korunku aj 3 krát obráti kým si rozmyslí, si potrebuje veci aj popozerať, popýtať sa, porovnať ceny, však to patrí k biznisu - a keď to nedokáže predajca rešpektovať, tak nech to nerobí - takýmto spôbom sa nový potencionálny zákazníci nezískavajú...
Nemám skúsenosti s týmto shopom, len reagujem to "očumovanie"...
18.08.2009 - 08:33:17
00
[quote=""].... V ovela extremnejsej forme som to zazil v jednom nemenovanom Zilinskom obchode za malym TESCOM.... Ked kupujes, tak aj modre z neba.... Takze zalezi v aky den, o kolkej a hlavne po kom tam clovek pride.... Ale inac pohoda, klidek tabacek..
Podla mna su z tych pohodovejsich....
...trocha som to nepochopil...môžeš vysvetliť?
18.08.2009 - 13:08:43
00
Pre bomberboy76:
Ta pohoda klidek.... je na KUBICU
A k tomu nemenovanemu sklipku za Tescom, to je na dlho- "ocumujem " to tam pravidelnejsie /ako aj ine bikove obchody/ a ked sa sem tam zapocuvam ako sa predavaju 500eckove masiny ako top strojove a ako su tieto kotucove mechaniky to najlepsie na trhu podobne- to proste musis pocut...Inac sa bavia , ked vedia ze do toho trocha vydis, ale ked tam pride maminka a chce kupit pre sinatora nieco do stanovenej sumy, tak na 99% ju presvedcia ze prave toto je to prave a ma to na sebe to najlepsie vo svojej triede.... Nezazlievam im to. Biznis je biznis... Bavime sa tu o osobnej skusenosti... Aj ja som tam lovil Specika XC a v blizkom sklipku LP210 a to ti teda poviem kolko "PRAVD" v com je LP slabsi som sa napocuval..... Proste chcel predat za kazdu cenu.... To sa mi v LP sklipku teda nestalo aj ked som aj im povedal medzi cim si vyberam.... Vysvetlili mi o com LP je a vyber bol na mne...
Ale toto je cast o KUBICOVI a ked tam zazijem nieco podobne tak to tu urcite napisem...
Staci take vysvetlenie???????????? :shock: :shock: :shock:
18.08.2009 - 22:00:58
00
Zdravim Vas,
Chcel by som aj ja prispiet s mojimi skusenostami s obchodom Kubicasport.eu a jeho majitelom.
Pred par dnami som kupoval u neho Haibike Ride SL a stretol som sa vybornym pristupom, ochotou, flexibilitou upravenia biku co sa tyka financnych moznosti a komponentov a cennymi radami aby bike sluzil co najviac svojmu ucelu, podla poziadaviek zakaznika. Odporucam navstivit tento obchod. Urcite si vyberiete z velkeho mnozstva modelov Haibike a nebudete lutovat.
15.11.2009 - 20:33:59
00
:y:
Uži si nový bike...a nebuď lakomý a daj foto ;)
15.11.2009 - 20:46:21
00
Zdravim Vas,
Chcel by som aj ja prispiet s mojimi skusenostami s obchodom Kubicasport.eu a jeho majitelom.
Pred par dnami som kupoval u neho Haibike Ride SL a stretol som sa vybornym pristupom, ochotou, flexibilitou upravenia biku co sa tyka financnych moznosti a komponentov a cennymi radami aby bike sluzil co najviac svojmu ucelu, podla poziadaviek zakaznika. Odporucam navstivit tento obchod. Urcite si vyberiete z velkeho mnozstva modelov Haibike a nebudete lutovat.


Súhlasím s Asteriskom. Tiež môžem iba pochváliť prístup a ochotu s akou som sa tam stretol. Pôvodne som mal v záujme HT bike, dokonca bol už aj objednaný. Nakoniec z toho vyšlo to, čo môžete vidieť v podpise správy - Haibike Scream RX. Na biku iba začínam... Po prvých km však môžem povedať, že mi naozaj sadol.
17.11.2009 - 00:15:49
00
Minuly tyzden objednavam od kubicasport.eu napinak Shaman racing freestyle.Nemaju ho ani ked v popise nic ako ,,neni skladom nemaju,,!Povedali ze tento tyzden im pridu.Stale nic.Dnes zase pisu ze mi ponukaju skaredy truvativ ktory nechcem a shamany pridu az dalsi tyzden. Cakam ze v pondelok napisu,,pockajte si dalsi tyzden :worried: ,,.


Tento shop zatial nic moc. :fubar: :swear:
18.11.2009 - 18:16:42
00
Asterix možeme spraviť stretnutie troch Haibike ride ak chceš :tmi:
18.11.2009 - 19:12:34
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské)
keyboard_arrow_up