tak ja sa vyjadrím ku rovisport nakoľko to mám najbližšie od domu chodievam len tam...čo sa týka výberu vecí je to obmedzené a ako mi majiteľ povedal budú sa musieť sťahovať takže sa všetko momentálne robí na objednávku....čo sa týka servisu ja som spoko ceny porovnateľné s unisportom no dúfam že v servise budem čo najmenej
To kolko mate v tom MT bikovych obchodov? To sa potom ani necudujem ze obchodnici vyplakavaju ze sa nepredava, kedze na kazdej druhej ulici je podobny obchod.
Bol som u Markovica nakupit a zda sa mi s cenami hodne predrazeny.
Ak sa smiem spytat, tak na ake veci, alebo komponenty je predrazeny, celkom ma to zaujima... Co sa tyka cien, ceny urcuju dovozcovia, ale samozrejme je aj na obchodníkovi, aku cenu da. Ale da sa vzdy dohodnut v tomto nevidim problem. Momentalne prebiehaju akcie na oblecenie, tretry, bicykle.
nevie niekto kde mi v MT skrátia hadice na hydro brzdách? v rovi sporte to nerobia, kováč nemá náradie ani čas a markovič nemá čas a ja už fakt neviem či to mám posťahovať sťahovacou páskou alebo čo.
Je to v pasáži pri českej reštaurácii. Servis robí aj Bugi v Priekope na Lipovej ul., je to v rodinnom dome. Občas tam chodím napr. aj v sobotu, urobí opravy rýchlo, pokiaľ práve nejazdí preteky
nevie niekto kde mi v MT skrátia hadice na hydro brzdách? v rovi sporte to nerobia, kováč nemá náradie ani čas a markovič nemá čas a ja už fakt neviem či to mám posťahovať sťahovacou páskou alebo čo.
Poteší, keď vo veľkom meste ti nikto nevie urobiť takú jednoduchú vec Ale Chalúpku môžem tiež odporučiť (vzadu vo dvore, kde je predajňa cyklo s poľovníctvom + ako povedali ostatní) len vďaka jeho ochote som mohol odštartovať na Jarnom šprinte a aj kamarátovi vyšiel asi ako jediný v ústrety pri oprave závitu kľuky na pedáľ
no poslednu skusenost zo sport 2000 mam taku ze ked som si vypytal rychlospojku tak servisak nevedel co to je a povedal mi ze retaz sa musi nalisovat celkom odbornik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak sa smiem spytat, tak na ake veci, alebo komponenty je predrazeny, celkom ma to zaujima... Co sa tyka cien, ceny urcuju dovozcovia, ale samozrejme je aj na obchodníkovi, aku cenu da. Ale da sa vzdy dohodnut v tomto nevidim problem. Momentalne prebiehaju akcie na oblecenie, tretry, bicykle.
Ale ved v pohode...
Poteší, keď vo veľkom meste ti nikto nevie urobiť takú jednoduchú vec
ja som bol spokojny v rovisporte ci uz s cenami a aj pristupom. aj maly servis mi tam uz robili.
paci sa mi ze si tam mozem dofukat koleso ked idem okolo