Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Kazeta Ultegra R8000 za 30e? No dobre Wiggle môže mať výhodnejšie nákupy ako menšie shopy, ale toto muselo byť aj pod ich nákup a zvlášť v dnešnej dobe kedy je vôbec problém kazetu zohnať za plnú cenu.
Jednoducho ľudia klikali, spravili si reklamu, popri tom predali kvantum iných vecí a potom objednávky na kazety stornovali
Mozno to bola dost naivita, ale zakaznik nevidi do ich skladov a nevie, ci sa im zazrakom nepodarilo skupit cely naklad kaziet vyrobenych za posledny rok.
Takto sa seriozny eshop nesprava, do psej matere.
Mne to tiez zrusili.. obvykle je jasne, kedy ide o "chybu", ale este pred par rokmi nebolo problem zohnat kazetu v akcii aj za 40 €, takze som vychadzal z tohto spomienkoveho optimizmu...
Ja som včera po zrušenej objednávke skúsil napísať na podporu CRC s linkom na tú kazetu či je skladom. Ferdinando preveroval a s radosťou mi oznámil, áno určite je skladom.
Keď som mu poslal svoj email so zrušenou objednávkou, už som dostal len automatickú odpoveď na jednu A4 s výhovorkami.
Mozno to bola dost naivita, ale zakaznik nevidi do ich skladov a nevie, ci sa im zazrakom nepodarilo skupit cely naklad kaziet vyrobenych za posledny rok.
Aj keby skupili vsetky kazety sveta, preco by ich potom predavali za taku cenu? ( bud to bola obycajna chyba na ich strane, alebo taky maly "Alza" chytak )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mat tvoje problemy
Jednoducho ľudia klikali, spravili si reklamu, popri tom predali kvantum iných vecí a potom objednávky na kazety stornovali
Keď som mu poslal svoj email so zrušenou objednávkou, už som dostal len automatickú odpoveď na jednu A4 s výhovorkami.
Takže áno, nechali sme sa odrbkať
Aj keby skupili vsetky kazety sveta, preco by ich potom predavali za taku cenu?
Co tak poslat link?