[quote=""]Tady jsi vzpomínal, že není problém dát čísla info, apod.
Dymino psal, že ať to teda předložíš... Pochopil jsem, že má s Kellys co do činění. V tom případě, nám tedy poskytni vyjádření výrobce. Protože zatím očerňuješ prodejce - který krom toho, že mu ruply nervy (po 15 minutách) neudělal dle mě nic špatně. Jak už někdo psal - když už jde někdo s kamerou řešit reklamaci, asi to hodlá vyhrotit natolik, aby to stálo za záznam.
Já osobně bych přišel s tím, že mám v háji závit protože se neustále povoluje a chtěl sepsat reklamační protokol... Jenže ty tam opravdu vystupuješ jako blbec a tomu prodejci se nedivím...promiň

[/quote
O com to bolo stalo vo videu.Co Ti pisem ja ignorujes,bezna vlastnost ovcana.Ale dakujem,za tvoj nazor ako aj za mnohe ine.Lahko sa kritizuje a rozprava ako by som ja urobil tamto a hento.To dokaze hocikto.Ak vystupujem podla Teba ako blbec fajn,ja az tak dole nejdem aby som niekoho zacal ososcovat.inak bolo by fajn keby si bol niekde na blizku a mohol by som ta zoznamit s okolnostami a ludmi a ostatnym okolo toho obchodu.Vypisovanim sa to akurat vsetko pekne rozmazava ako som si to uz vsimol.