zdravim, pracujem ako predavac v spominanej predajni a dotycnemu som predaval aj bicykel kedze ho aj osobne poznam tak som mu aj urobil pri kupe cenu, bicykel kupoval v marci minuly rok, na garancnej prehliadke bol po mesiaci a ked sme sa ho pytali ci je tam chyba povedal ze ziadna ze len prisiel na garancku. po cca 1 roku v marci prisiel ku nam na
servis tak o ziadnej takejto zavade nas neinformoval iba povedal ze mu menili loziska v inej predajni vsetko fungovalo v poriadku asi o 2 mesiace prisiel ze je strhany zavit na rame, tak som sa spytal ako na to prisiel, povedal ze mu to povedali v servise kde mu menili loziska, cize keby tam bola chyba ked mu menili loziska tak by mu to lozisko nevymenili a poslali ho tam kde kupoval ram, nech to reklamuje alebo su amateri a zle mu ho nasrobovali ( co by sa nestalo prvykrat. zakaznikovy som povedal ze vieme mu to opravit na jeho naklady nakolko porusil pravidla zaruky ale to neakceptoval a domahal sa reklamacie. co sa tyka spravania majitela reagoval zbytocne agresivne co som mu hne aj po odchode zakaznika povedal ale uz nevydrzal narazky od zakaznika ze sa jedna o reklamciu, dotycnemu som viackrat povedal ze sa nejedna o reklamaciu kedze bol zasah do ramu ale stale to nedokazal pochopit a nakoniec teda prisiel aj so skrytou kamerou do predajne s jedinym cielom ale to uz je vidiet na videu
Kolko krat uz bola u Vas SOI?Myslim,ze urcite viac ako raz.Poznam viac nespokojnych zakaznikov ktory uz ku vam uz nechodia.Nechodia a vies preco?to si videl na videu.pekne viete namotavat ako tvoj kolega ale len pri kupe.ked ma niekto problem,tvarite sa ,ze vsetko si kazdy urobi sam a Vas sa to netyka.Vy reklamacie neriesite ale to asi vies tak neviem co vam robi problem.Mne ste predali model z roku 2007 v roku 2012 a chvalili ste ho(tvoj kolega)do nebies ale bol uplne rozladeny mal osmicky ,povoleny stred ktory ste si tiez nevsimli.osmicky som si ale podla Vas tiez urobil sam a prehadzovacky som si dal nastavit zadarmo v inom servise a naporiadk.bol som dost znechuteny ku vam uz vobec chodit.nikto mi nic netvrdil,ze mi to opravite na moje naklady iba ,ze som v ***** a potrebujem novy ram,tak nezavadzaj.A ako povedal tvoj kolega,ci to urobili v tom servise co urcite nie alebo som to zanedbal ja,co ste si ani vy nevsimli reklamaciu by mi neprijal.Tak o com to je?pekny vecer.