Uff, zbadal som toto vlakno len v praci kde si neprehram video a uz som sa zlakol ze sa tu jedna o Cyklo Servis Smatana a bolo mi to velmi divne...ten je nastastie o kusok vedla:-) Asi najlepsi
obchod a v nom najochotnejsi ludia akych som kedy stretol. Pre biky sa mi oplatilo ist z BA.(V BA neochota a vyssie ceny). Nasledne problemy na cisto novych bajkoch vyriesne expresne k uplnej spokojnosti.
A co sa tyka pripadu s videa. Ten majitel je turbo *****, este prvych 10 minut hovorim OK bavi sa s tebou ze si tykate a poznate sa z piva ale potom to zabil na konci. Aj ked mal v podstate pravdu ze oni nic nepokazili a taka vec sa reklamovat asi neda(ten zavit sa urcite sam nepovoli tak aby sa strhol, kluky ho dos tran nepustia, ale nesudim, asi je vsetko mozne). Ale da sa to vzdy nejak vyriesit aby boli obe strany spokojne, tak ze si tam prides este v buducnosti aspon dusu kupit.. teraz uz nie.
Tiež som v prvom momente myslel, že sa jedná o predajňu vedľa,..ale mi odlahlo,lebo som tam dlhodobý zákazník a potvrdím, že sa jedná o jednu TOP predajňu..Mal som možnosť zažiť aroganciu v iných shopoch,a preto do iného už nechodím...
K téme...myslím si ako väčšina,že predajca mal pravdu čo sa týkalo reklamácie,..riešiť veci v inom servise a po záruke ,mi príde nie moc dobrý nápad,...no čo sa týka chovania,...som na strane Jozefa...a čakám ako uspeje u Kellysu