Ahojte mate niekto skusenost s nakupom cez www.sportano.sk ?
01.06.2023 - 14:02:05
00
Ja som od nich kupoval bicykel 2 tyzdne dozadu. Tiez som bol podozrievavy, kedze nemaju recenzie na Heureke ani som nenasiel moc skusenosti, ale stranku maju v poriadku aj vsetky Obchodne podmienky a podobne sedeli a iba tam mali bicykel co som chcel vo velkosti co som chcel (a este aj v malej zlave), tak som ho kupil tam. Trosku dlhsie im trvalo ho odoslat, objednal som tusim v utorok a prisiel v pondelok dalsi tyzden, ale inak uplne bez problemov. Za mna teda dobre skusenosti :)

A podarilo sa mi vyuzit aj ich zakaznicku linku. Zabudol som si zvysit limit na karte, tak mi nepresla platba, tak som volal co s tym. Dvihli rychlo a mily pan mi vysvetlil, ze len musim chvilu pockat a po 20 minutach pride mail s linkom, kde mozem znovu zaplatit a to uz mi preslo bez problemov :)
01.06.2023 - 18:33:29
01
Kupoval som teleskopku DT Swiss D232 Carbon 60mm za 400€ najlepsia cena na svk nete. Dodanie absolutne v pohode za 2dni od objednania som mal tovar doma. Za mna spokojnost.
05.09.2023 - 17:40:16
00
mame....otazka bola, ci ma radenie objimku....poslali foto, ako je radenie balene, cize "Petra Paczuski Customer Care Coordinator" nerozumela otazke....po mojej dalsej otazke, ci rozumie co je objimka, alebo nech si to zisti u slovaka-cyklistu, pre istotu uz neodpovedali nic...v mojom pripade maju nizku cenu, ale taku nizku ma aj overeny a seriozny nemecky bike eshop....cize sa mi len potvrdil moj nazor na poliakov, ze im ani nadalej nebudem davat svoje peniaze...a staci si pozriet recenzie na ceskej zbozi.cz...52%
17.09.2024 - 11:00:24
00
Za mna mozem doporucit, kupoval som Salomon bezecku vestu. Nikde na SK/CZ eshopoch nebola dostupna moja velkost, iba Sportano. Tovar prisiel za 3dni od objednania, plus
v krabici bola navratka cez DPD na bezplatne vratenie. Takze za mna spokojnost.
18.09.2024 - 09:14:15
00
keyboard_arrow_up