uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Ked tam kodite packetu a platbu kartou roky tak asi robite nieco zle. Pekne vidiet ako sa miestny shop za tie roky posunul a kde je suncycle (2010). Mate co dohanat.
Stale tu ale porovnavate neporovnatelne. Tiez mi niektore "praktiky" u Matusa nevyhovuju, naopak ine nadmieru ano, rovnako ako na MTB, B24 a pod. Skratka kde mi momentalne vyhovuje tam nakupim a nemam potrebu riesit ci je ten alebo onen shop predpotopny, ultramoderny alebo ponuka aj zubne kefky ci nafukovacie ance. Ano je to minimalne k zamysleniu preco to tak je, ale zjavne, a aj objektivne matt nema zaujem ponukat 10-tisice produktov ako MTB a byt najvacsi shop svojho druhu, slapat na beznych a rozsirenych principoch, ale ide si svojou vlastnou cestou ktora ho zjavne bavi a stale mu da zarobit. Pokial mu to vyhovuje preco nie... Nechapem ze to ma potrebu stale niekto riesit, aj ked skor to berem len ako obcasne vyliatie nazoru a nepochopenia preco to tak v dnesnej dobe stale je, z titulu zeby tam chcel nakupit Skratka nevyhovuje, nenakupuj, nehejtuj, vyhovuje nakup, ale niekomu kto to roky robi radit a davat rozumy ako to ma robit...
mne osobne chyba len Packeta alebo akekolvek ine vydajne miesta za lacne postovne - dost ma to odradza - s kurierom mam problem sa stretnut koli praci a posta je taka aka je. platba prevodom mi az tak nevadi - navyse ked zacinaju okamzite platby
zvysok je ok - maly shop s malo ludmi ktori vie casto ponuknut to co inde nieje.
Gusto0 veď stačí napísať do poznámky že to chceš poslať do konkrétneho gls parcelshopu, u mňa s takou požiadavkou nebol problém tak snáď nebude ani u teba
@Jaiub prepac ale ked niekto napise nazor na forum, neznamena ze hejtuje. Je to nazor zakaznika v ramci tejto temy. A nemyslim ani, ze je dokola, lebo som ho napisal prvy krat. Ja ti tiez mozem napisat, mas svoj nazor tak tam nakupuj a nic nepis na forum
Eshop je jedna vec (osobne mi nijak historický stav neprekáža) kvalita služieb druhá (za mňa top).
Skladačka 'na pár mailov', vždy s ústretovosťou a rýchlou reakciou.
Ano, maly shop. Napriek tomu vie ponuknut tovar (pod vlastnou znackou), aky nedokaze nikto iny na Slovensku
to je pekna farebna kombinacia uz dlhsie rozmyslam nad kupou karbonoveho ramu, a tab s tymto ramom mam v browseri uz zopar tyzdnov otvoreny.
Dik za inspiraciu
--
btw taka jedna drobnost - ked dam do googlu v inkognito mode slovo "suncycle", tak mi to ako prve ponukne tuto temu na mtbikeri, a az pod nou je link na suncycle.sk
Pani, dakujem za vsetky reakcie, postrehy, navrhy, pokarhania...
Co sa tyka Packety tak ANO, co sa tyka platby kartou tak ANO, co sa tyka nakupu na splatky tak ANO...tieto tri veci su urcite planovane aby boli ponukane zakaznikom akonahle bude funkcna nova stranka. Paypal sice moze byt o dalsom "pohodli" zakaznika, ale to v plane nie je. Bohuzial tie poplatky navyse za tuto sluzbu by sa urcite nejakym sposobom museli premietnut do cien, nakolko neoperujeme na tak velkom trhu ako je napr nemecky, francuzsky, belgicky atd kde by sa to "dorovnalo" obrovskym poctom zakaznikov a s tym spojenym predanym tovarom vo velkom objeme, naslednymi lepsimi marzami pri nakupe tovaru atd...
...a prave tu by som sa pozastavil nad tym ako "velky" je, pripadne by mal byt Suncycle. Nie, nebude velky. Nie, v mojom plane nie je a nikdy nebolo konkurovat napr Mtbikeru, Muzikeru, nebodaj B24, BD a podobnym konceptom. Proste od zaciatku tu bola myslienka "garazovky", pripadne "lokalneho eshopu" pre urcitu skupinu bikerov kde vedia najst na stranke aj nejake "vychytavky" navyse, mozno nieco na sposob R2-bike, len v malom Nikdy som nechcel aby v ponuke Suncycle boli tisicky a tisicky produktov, ale vzdy som chcel ist skor cestou ze u nas najde clovek aj nieco navyse ako inde. Preto aj pomaly a postupne budujeme vlastnu znacku, kde sa snazim vyberat pre tie ktore komponenty len tych najlepsich dodavatelov/vyrobcov. Ale na druhu stranu uz urcite nie sme len "presuvaci balikov", tak nejako skromne si myslim ze aktualne mame na Slovensku napr jednu z najvacsich skladovych zasob Sram/Rock Shox atd. Ale napriek tomu vsetkemu stale zostavame malou rodinnou firmickou kde nam pri chode pomaha dalsich zopar ludi bez ktorych by to jednoducho neslo a nefungovalo. A mozno je to tak trochu spominana "one man show" kde to na 50% stoji a pada na mne, ale mna ta praca jednoducho bavi... A ak si uz mam niekoho "zaucat" namiesto mna, tak to bude/je postupne niekde z rodiny.
Takze ano, nedostatky su a treba ich postupne napravovat, Ale ako som pisal vyssie, nie je cielom Suncycle predavat viac a viac a viac a viac tovaru. Ano, chceme mat kvalitny eshop kde si zakaznici v pohode a pohodli vyberu, ale napriek tomu chceme ist hlavne vlastnou cestou...mozno prave tou ktora nebude "vyhovat" uplne kazdemu. A aj preto je tu v dnesnej dobe dalsich xyz eshopov a kamennych predajni z ktorych si moze zakaznik vyberat. A to je len dobre
presne tak ako matus pise to aj chapem ...moc nenakupujem ale napriklad davno co som objednaval unho sedlovku obycajnu 12ecok ,co mal mat dostupnu -moj teleskop potreboval opravu a ja cez vikend jazdit ...takze ,samozrejme som k nej prihodil aj nejaky spotrebak co skor ci neskor aj tak budem muset kupit ,ked uz tak uz ,az to nie je take suche a aj on ma s toho cosi ,ja postovne atd....., po vymene dvoch mailov ze prave ta sedlovka nebude a mojom ze o tu mi vlastne prioritne islo ,matus okamzite chapal a sme to bez cavykov zrusili ....a o tom to tiez je ....
Tiež zakaždým spokojnosť. Ako aj momentálne. Nie je želaný tovar, tak prišiel mail či poslať bez neho. Vymyslím si, že výrobca ma iný model, čo nemajú na stránke zatiaľ uvedený. Za chvíľu mail, že ten dodávateľ má a rovno ho pridávajú na stránku.
Zatiaľ sa mi nestalo, aby sme sa nedohodli k vzájomnej spokojnosti. A výzor eshopu mi je ukradnutý.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zvysok je ok - maly shop s malo ludmi ktori vie casto ponuknut to co inde nieje.
Skladačka 'na pár mailov', vždy s ústretovosťou a rýchlou reakciou.
to je pekna farebna kombinacia
Dik za inspiraciu
--
btw taka jedna drobnost - ked dam do googlu v inkognito mode slovo "suncycle", tak mi to ako prve ponukne tuto temu na mtbikeri, a az pod nou je link na suncycle.sk
Chápem to, ale je to aj o pohodlí zákazníka... Či už h hľadiska platby alebo dodania. A verím, že aj toto je rozhodujúci faktor pre ľudí...
Co sa tyka Packety tak ANO, co sa tyka platby kartou tak ANO, co sa tyka nakupu na splatky tak ANO...tieto tri veci su urcite planovane aby boli ponukane zakaznikom akonahle bude funkcna nova stranka. Paypal sice moze byt o dalsom "pohodli" zakaznika, ale to v plane nie je. Bohuzial tie poplatky navyse za tuto sluzbu by sa urcite nejakym sposobom museli premietnut do cien, nakolko neoperujeme na tak velkom trhu ako je napr nemecky, francuzsky, belgicky atd kde by sa to "dorovnalo" obrovskym poctom zakaznikov a s tym spojenym predanym tovarom vo velkom objeme, naslednymi lepsimi marzami pri nakupe tovaru atd...
...a prave tu by som sa pozastavil nad tym ako "velky" je, pripadne by mal byt Suncycle. Nie, nebude velky. Nie, v mojom plane nie je a nikdy nebolo konkurovat napr Mtbikeru, Muzikeru, nebodaj B24, BD a podobnym konceptom. Proste od zaciatku tu bola myslienka "garazovky", pripadne "lokalneho eshopu" pre urcitu skupinu bikerov kde vedia najst na stranke aj nejake "vychytavky" navyse, mozno nieco na sposob R2-bike, len v malom
Takze ano, nedostatky su a treba ich postupne napravovat, Ale ako som pisal vyssie, nie je cielom Suncycle predavat viac a viac a viac a viac tovaru. Ano, chceme mat kvalitny eshop kde si zakaznici v pohode a pohodli vyberu, ale napriek tomu chceme ist hlavne vlastnou cestou...mozno prave tou ktora nebude "vyhovat" uplne kazdemu. A aj preto je tu v dnesnej dobe dalsich xyz eshopov a kamennych predajni z ktorych si moze zakaznik vyberat. A to je len dobre
Zatiaľ sa mi nestalo, aby sme sa nedohodli k vzájomnej spokojnosti. A výzor eshopu mi je ukradnutý.