zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Na mnohých miestach nepomôže len nový asfalt, ale len celková rekonštrukcia. Nie je dobré podložie a mokrá jeseň v kombinácii so silnými mrazmi urobia svoje...
Nie su mi známe nejaké väčšie závady vo forme utrhnuteho svahu alebo prepady koruny hrádze. Problémom sú skôr koreňové sústavy, ktoré narušujú povrch asfaltu a robia priečne vlnovkove nerovnosti. Úsek pri dostihovej a úsek medzi Obratkou a Mosoňskym kanálom sú týmto postihnuté najviac.
Nie su mi známe nejaké väčšie závady vo forme utrhnuteho svahu alebo prepady koruny hrádze. Problémom sú skôr koreňové sústavy, ktoré narušujú povrch asfaltu a robia priečne vlnovkove nerovnosti. Úsek pri dostihovej a úsek medzi Obratkou a Mosoňskym kanálom sú týmto postihnuté najviac.
To nerobia korene, ale nesprávne odvodnené podložie. Na jeseň nasaje vodu, voda neodtečie, v tuhej zime zamrzne a ten ľad dokáže viac ako korene.
P.S. - bol som poučený zaťom, ktorý cesty projektuje.
Prečo je potom táto vada viditeľná iba v úsekoch kde sú stromy hneď pri okraji. Ako pri Dolnozemskej tak aj na konci za obratkov v smere na VO Čunovo. Dokonca aj na spodnej ceste sú tieto priečne hrby hlavne v úseku popri stromoch.
Účelová komunikácia... A ešte ako ju dodrbú ťažké nákladné autá, ktoré budu jazdiť pri výstavbe mosta na obchvate. Dnes som pozeral aj po okoli, ale priečne výškové posuny (zlomy) sú aj na miestach, kde stromy nie sú.
Účelová komunikácia... A ešte ako ju dodrbú ťažké nákladné autá, ktoré budu jazdiť pri výstavbe mosta na obchvate. Dnes som pozeral aj po okoli, ale priečne výškové posuny (zlomy) sú aj na miestach, kde stromy nie sú.
V tomto useku kde je novy asfalt to nie je len ucelova komunikacia. Je to v podstate hradza ktora drzi celu Hrusovksu zdrz. Myslim si, ze tu by si nemohli dovolit zle odvodnit podlozie, pretoze riskovat pretrhnutie hradze a zatopenie celeho zitneho ostrova asi nebude nikto. Takisto aj v usekoch pod Bratislavou, kde ta hradza nie je priamo zatopena vodou, sluzi ako bariera pri povodniach. Pravdepodobne to nebude len obycajny nasyp s asfaltkou navrchu.
S Jolim sme sa bavili o petržalskej strane, nielen o hrádzi ale najmä o ceste za priesakovým kanálom (medzi čističkou a Čuňovom).
Ale pri čítaní tvojho príspevku ma napadlo, že možno práve preto, že je to hrádza, je zle odvodnená. Asi by si nedovolili, ani v korune hrádze, dať pod asfalt pol metra hrubú priepustnú vrstvu z hrubého kameniva. Pri vysokej vode by im to pri vysokom stave mohlo načať hrádzu. Ale na petržalskej strane, na ceste za priesakovým kanálom, je to jednoznačne odfláknutá robota.
Ten vodohospodar sa myli. Vravi ze cyklista mal ist po ceste pri kanali, avsak to video nebolo na petrzalskej strane, ale na samorinskej, a tam ziadna druha cesta pri kanali nie je! Cyklista nic neporusil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To nerobia korene, ale nesprávne odvodnené podložie. Na jeseň nasaje vodu, voda neodtečie, v tuhej zime zamrzne a ten ľad dokáže viac ako korene.
P.S. - bol som poučený zaťom, ktorý cesty projektuje.
V tomto useku kde je novy asfalt to nie je len ucelova komunikacia. Je to v podstate hradza ktora drzi celu Hrusovksu zdrz. Myslim si, ze tu by si nemohli dovolit zle odvodnit podlozie, pretoze riskovat pretrhnutie hradze a zatopenie celeho zitneho ostrova asi nebude nikto. Takisto aj v usekoch pod Bratislavou, kde ta hradza nie je priamo zatopena vodou, sluzi ako bariera pri povodniach. Pravdepodobne to nebude len obycajny nasyp s asfaltkou navrchu.
Ale pri čítaní tvojho príspevku ma napadlo, že možno práve preto, že je to hrádza, je zle odvodnená. Asi by si nedovolili, ani v korune hrádze, dať pod asfalt pol metra hrubú priepustnú vrstvu z hrubého kameniva. Pri vysokej vode by im to pri vysokom stave mohlo načať hrádzu. Ale na petržalskej strane, na ceste za priesakovým kanálom, je to jednoznačne odfláknutá robota.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/455699-auta-z-dunajskej-hradze-stale-nevyhnali/
...nemam slov, je to max ubohe