Nazdar bikery. Neviete náhodou kde získať nejaké mapy Slanských vrchov? Keď môžte pomôžte.Poznám tam dosť dobrých tras a chcel by som k ním nejaké mapy.
To, ze sa mapy od reality odlisuju, nad tym sa uz ani nepozastavujem, beriem to ako normalnu vec, len ma obcas zaraza, ako velmi sa lisia ... nevadilo by mi to az tak na menej frekventovanych turistickych trasach (napr. Slanske vrchy, Sarriska vrchovina), ale dost ma to prekvapilo, ked som bol na dovolenke v Pieninach ... a casy vyznacene pri niektorych usekoch mi pridu uplne scestne ... ale ako zakladna orientacia je to fajn, preto ak idem niekde, kde to moc nepoznam, vzdy hodim do vaku aj kompas, kedze som si este nenasporil na GPS-ko, ale aj to hadam raz bude ... ina vec je, ked lesnici vyrubu stromy, na ktorych su znacky a trasu nikto nanovo nepreznaci, lenze to suvisi s dalsimi problemami (financie, nezaujem zo strany kompetentnych atd.).
Ked vezmes do uvahy, ze mapy sa len obkresluju zo starsich, kontrola v terene sa urobi raz za 10 rokov tak sa nediv. Preto aj ja davam prednost tracklogu z GPS ak mi ho ma kto poskytnut.
nezrovnalosti v mapach su hlavne v znaceni lesnych ciest, lesaci si spravia par zvaznic a uz mas z toho komplet gulas, prejdene cesty ktore na mape nenajdem si ich tam proste zakreslim
Takisto nemám voči VKU žiadne výhrady, ale niekedy ako píše katko sú tam drobné odchýlky (viď obrázok).
Audino asi máš zle nakalibrovanú mapu (na jar to skúsim odmerať svojím GPSkom). Túto trasu jazdím aj ja. Od Lúčok po modrej cez Petrovanské lúky buď do Tr. Teplíc alebo do Opatovskej doliny...BTW je tam taký pekný stupák, na tej tvojej mape je to ako vrch Svitavy...tlačíš tam tiež ?
Niektore casti slovenska su nafotene aj detailne ale skoda ze nie cele . Neviem ako to funguje ci budu aj lepsie fotky okolia kosic co by som ako kosican privital alebo sa ta databaza uz neobnovuje
Niektore casti slovenska su nafotene aj detailne ale skoda ze nie cele . Neviem ako to funguje ci budu aj lepsie fotky okolia kosic co by som ako kosican privital alebo sa ta databaza uz neobnovuje
no neviem za posledny rok som ziadnu zmenu nezaznamenal ((( skoda
pre ilustraciu : Kosicania ktori jazdia smer Druzstevna pri Hornade, by podla tejto mapy mali koncit pri kamenolome, pretoze tam cesta konci
tak tato stranka je nepouzitelna !
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Audino asi máš zle nakalibrovanú mapu (na jar to skúsim odmerať svojím GPSkom). Túto trasu jazdím aj ja. Od Lúčok po modrej cez Petrovanské lúky buď do Tr. Teplíc alebo do Opatovskej doliny...BTW je tam taký pekný stupák, na tej tvojej mape je to ako vrch Svitavy...tlačíš tam tiež ?
????????????
????????????
celkom vhodne zobrat si to so sebou do batohu
????????????
a tie detaily no proste neskutočné...
no neviem za posledny rok som ziadnu zmenu nezaznamenal
????????????
pre ilustraciu : Kosicania ktori jazdia smer Druzstevna pri Hornade, by podla tejto mapy mali koncit pri kamenolome, pretoze tam cesta konci
tak tato stranka je nepouzitelna !