su to nedavno otvorene cyklotrasy v Jesenikoch, vraj su vhodnejsie pre technicky zdatnejsich bikerov. Urcite by som tam rad isiel keby som mohol vyzera to velmi zaujimavo:) www.rychlebskestezky.cz
Fuuuu , dnes sme stihli trail černy potok, dr. Wiesner 2 krát, superflow, tajemny, mramorový
Je to tu úplne super.
Začiatok pokazila česká pucurka ktorá ma minala autom asi tak 5 cm a vytlačila ma mimo cestu a ešte bola aj drza a povedala že to sa stáva.
no uplne cele som to nesiel, bola to vtedy pobedna rychlovka a pribudlo tento rok zase nieco nove , okrem polskeho useku som to dal vsetko. Na konci som uz mal aj dost toho flowu, stale je to dolava doprava hore dole kopceky, kde chce moze si medzi nimi zaskakat
mne je to v podstate jedno, tiez mi vyhovuje viac technickejsie a kameniste. Ale ked sa ti paci super flow tak, tak pod smrkem je tam toho o dost viac. bodka.
Tak foxka striekala olej vcera
Mne sa ľúbi najviac velryba a proklety, superflow je najlahsi, nenúti ta makať ako napríklad tajomný alebo wales. wales už to bolo dosť hard pre mňa, niektoré miesta som radšej zliezla z biku Dnes sme dali hrebeň rychlebsktých hor,Pekne popri hraničných kameňoch, a to bola trailova chutovka v cucoriedkovych záplavách
Dnes som som sa pekne zdrbal. Na super flowe. Nepaci sa mi ze davaju dva hupy za sebou. Alebo mi chybaju skusenosti:) kazdopadne stoji to zato navstivit tieto stezky
musim skonstatovat, ze sa vyplati cesta, som si neskutocne zajazdila, jeden fantasticky napad, skoda ze u nas na Slovensku take nic nemame, klobuk dole tym co budovali trate, je to pecka pre kazdeho kto ma rad technicke jazdenie, bola som a stale som unesena
ani sa mi nechcelo fotit len jazdit, jazdit jazdit
musim skonstatovat, ze sa vyplati cesta, som si neskutocne zajazdila, jeden fantasticky napad, skoda ze u nas na Slovensku take nic nemame, klobuk dole tym co budovali trate, je to pecka pre kazdeho kto ma rad technicke jazdenie, bola som a stale som unesena
moje slová. Na Slovensku vsetko len DH trate:( Inak pozri si si skibíla.cz niečo podobné v menšom tam je tiež ale na rychleby sa to nechyta. Práve zistujem ,ze mám len dve fotky:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyhoda je, ze z Cernej vody ides domov po singlaci (Trail kolem Cerneho potoku).
Tiez sa mi velmi pacil cyklo kemp nad Velkou Krasou, je par 100m pred tym ako konci hore spominany trail, ale neviem nazov.
Je to tu úplne super.
Začiatok pokazila česká pucurka ktorá ma minala autom asi tak 5 cm a vytlačila ma mimo cestu a ešte bola aj drza a povedala že to sa stáva.
Mne sa ľúbi najviac velryba a proklety, superflow je najlahsi, nenúti ta makať ako napríklad tajomný alebo wales. wales už to bolo dosť hard pre mňa, niektoré miesta som radšej zliezla z biku Dnes sme dali hrebeň rychlebsktých hor,Pekne popri hraničných kameňoch, a to bola trailova chutovka v cucoriedkovych záplavách
moje slová. Na Slovensku vsetko len DH trate:( Inak pozri si si skibíla.cz niečo podobné v menšom tam je tiež ale na rychleby sa to nechyta. Práve zistujem ,ze mám len dve fotky:)