Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
však hovorím napíš na strava podporu, ja som kedysi mal iný problém, že som prešiel segmentom len niekde v strede zblbo GPS a vyhodilo ma mimo trasu a segment mi neuznalo, napísal som im a oni to editli.. bol na to taký špeciálny postup čo som si vygooglil, čo im bolo treba poslať. nevidím dôvod prečo by aj tvoj problém nevedeli spraviť
Zdravim. Verim z sa to tu uz riesilo ale nejak to nemozem najst. Potreboval by som radu ako z spojit 2 vyjazdy dokopy nakolko mi dosla baterka a po dobiti som pokracoval dalej. Pouzivam GARMIN EDGE 500. Bikejoring cez tu tvoju stranku sa mi to nejak nepodarilo uploadnut na stravu
Nie neskusal. Takze gpx-ka vlozit do FILE COMBINER? Ked uz budem mat vysledok tak kam to mam dat do garminu? Vsetky subory co v nom mam s s koncovkou .fit
Edit: uz to mam aj v GC aj na STRAVA. Diiiikes moc volodaj
Ja som včera omrkol Stravu, aj keď ju poznám už dlhšie. Zaujímalo by ma však, že aké to je vlastne porovnávanie pipíkov v tých segmentoch, keď tam vidím iba čas a nie je tam vôbec uvedené, že na akom bicykli išiel ten a ten ani výkon, ktorý podal, vietor, atď.... Alebo s mýlim? Lebo inak je to že hruštičky vs jabĺčka.
Bicykel mas uvedeny ak to chcel jazdec, ma ho v popise vyjazdu. Vietor atd by si ako chcel merat? Kto chce mat najdlhsieho tak musi mat najviac stastia na pocasie Ale tak zvycajne plati, ze na ceste sa pretekaju cestaci a v lese MTB.
malo by sa merat aj podla zdvihov, lebo na 160 ten kopec hore by som dal rýchlejsie ako na ht alebo 120. Tatkiez som isiel v noci a za dna by som bol dole urcite rýchlejší. Taktiež aj či je napadané lístie lebo potom nevidím teren. Samozrejme by som zahrnul aj blato a dážď. Ked by bol vietor meratelny tak by som dal aj podla teploty to tiež je výrazny faktor ktorý ovplyvnuje výkon. Bolo by viacej tabuliek:)
No ja si len trochu z toho robím pitchu, že ako sa krásne dajú porovnávať pipíky, ale hlavne, že to strave sype Nevadí, nepotrebujem ju, len som sa chcel opýtať, že či to správne chápem.
no praveze to asi nechapes moc dobre... teda ja osobne si sledujem najmä svoj progres, a porovnanie s ostatnými berem len tak informativne, pre predstavu ako rychlo to kto presiel alebo na akej asi vykonnosti je voci mne... A tiez je rozdiel ci ides dany segment na zaciatku vyjazdu alebo uz po 2hodinach slapania... A ze mam niekde v stupani o polovicu pomalsi cas ako najrychlejsi, neriesim vôbec, len sa zamyslim ako je to mozne... Takze mi z toho vychadza ze si vtakov porovnavas ty a tebe podobny s takym názorom...
Hodnu chvilu som mal KOM na asfaltke s MTB. Na cestaku som sa proste bal zavesit tak blizko za nakladiak. MTB ma predsa lepsie brzdy Jednoducho na strave ide o najlepsi cas hotovo bodka. Nie je tam ziaden bodovaci system ani nic obdobne ako mame na MTBikeri. Jednoducho segmenty netreba brat smrtelne vazne.
Jaiub: v pohode, prínos tam určite je, zas tak zle som to nemyslel, len som sa tak zamyslel nad tými pohármi, čo sú tam a medaile a tak. Ja som si nič neporovnával, iba som sa s tým zoznamoval. Kľudne používajte.
Ono je to podla mna hlavne zabava a spestrenie vyjazdu, resp. jeho analyzovanie doma... Napr. predvcerom som bol na biku a doma pozeram trasu... V jednom segmente umiestneny zhruba v polke, stupanie 2,7km dlhe s necelými 200m prevysenia, pozeram a o 1s rychlejsi nez Kaja Hartl A aka je vypovedna hodnota?? Ziadna... Pretoze on ten den isiel trasu 94km a sedel na biku 6hodin, predpokladam v pohodovom tempe, kdezto ja som isiel cielene len na ten kopec, po ceste som fotil, pozeral trasu.... A pritom by nas Kaja zanechal v maratone za sebou vsetkych co sme tu zainteresovany....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak kasli na tie casy na ostatnych segmentoch a hotovo, nemusis nic vybavovat
https://www.fitfiletools.com/#/top
Edit: uz to mam aj v GC aj na STRAVA. Diiiikes moc volodaj