dunaj napísal:
Najprv mam problem sa k cyklomostu vobec dostat, lebo jedina kludna trasa z Trnavky je cez BK, Borinku a Stupavu, co pri moste mam uz natocenych cca. 50 km a to som vlastne este "doma". No a v Rakusku ten most konci v poli, to je holy fakt...
Kedysi v mladosti sme hovorievali, že dobrá skratka je o hodinu dlhšia... Nuž a niektorí to potvrdzujú do dnešných čias.
Dnes som si to odmeral - Centrálne trhovisko - Košická - Dostojevského - nábrežie - Karlova Ves - Devín - Devínska Nová Ves - cyklomost - 17,6 km.
A to pole na konci mosta? Po cca 500 m po hrádzi (asfaltový povrch) sa dá ísť doľava (Schlosshof alebo Markthof) alebo rovno (Marchegg). No a za B49 (Marchegg - dunajský most pri Hainburgu) je cestičiek a ciest neúrekom. Akurát chýbajú brdky...
Dnes som to trochu natiahol na Groissenbrunn - Lassee - Loimersdorf - Stopfenreuth - most cez Dunaj - Hainburg - Bratislava a
tachometer ukázal 68 km. Medzi Lassee a Stopfenreuthom hustota áut cca 1 kus na 2-3 kilometre, medzi Groissenbrunnom a Lassee cca 10 na 6 km. Ale treba podotknúť, že aršlochovia mali dnes sviatok, takže premávka bola určite slabšia.