dunaj napísal:
To je pravda, ale uz samotne pouzitie B3 je slusna obchadzka. Pekne je to vidiet na
http://www.openstreetmap.org/, tam su aj cisla ciest. Jedine, ze mas menej prachu, lebo ta hradza je sice nivelovana a takmer priamka, ale je ciastocne prasna a vacsinovo jemne hrbolata, co na galuzky asi nebude. Tiez by ma zaujimalo, ake robis casy.
Mne to zatial vychadza na cca 4h/80km z centra BA do centra W s nejakou tou prestavkou a bez protivetra. Viac sa slapat bojim, aby som sa tam niekde nezadrel:-)
Otázne je na čom jazdíš, ak na mtb, alebo trek, tak tá nemožná Eurovelo 6 na rakúskej strane medzi Wiedňou a Hainburgom je vhodná pre tieto typy bicyklov. Dá sa ta penetrovaná šotolina, alebo čo to je, prejsť aj na cestnom, ale nemám chuť si sviniť stroj a navyše sú tam aj vyjazdenejšie šotolinové miesta, kde mi pri jazde zvykne voziť
bicykel a zabárať sa koleso, keďže je podstatne tenšie a tvrdšie fúkané. Od kedy jazdím na cestnom sa tomuto úseku proste vyhýbam a preto sa vždy vraciam po B3 a vo Wagram am der Donau vždy odbočím na L8, ktorá ma dovedie tesne pred most na B49. No a teraz môžem vyskúšať B3 celú aj s prejazdom cez most do DNV. Proste mám dve alternatívy ako len tú cez Hainburg, kde sa človek vždy zacyklí kým prejde mesto. To je jediný bod na celom úseku medzi BA a Wiedňou, kde je problém v plynulosti premávky.