Ďakujem za konštruktívnu odpoveď Laco.
Vďaka za ponuku, ale aj z tejto mapy je to pri znalosti terénu vidieť, kadiaľ čo pôjde.
Trasa cez Tranovského je asi najľahšia, čo sa týka dostupnosti
bicyklom do lesa zo strany Dúbravky. Následne ďalej peknou pomaly stúpajúcou lesnou cestou ponad Technické sklo. Čiže tam by som videl asi najväčší potenciál pre širšiu cykloverejnosť ako sa dostať na Kobylu. Teda možno ani nečakať na niečo (cyklochodník) čo ani nebude.
Všetky ostatné varianty sú príliš strmé pre výletných cyklistov: po asfaltke k Salesu, po žltej TZT k Salesu. Ten náučný chodník je ešte celkom fajn.
Jasné milsu, chápem. Ako som písal, je škoda, že za z DNV nedá ináč dostať hore na Kobylu.
Celkovo musím napísať, že až na tú jednu výhradu sa mi to naozaj pozdáva.
Ešte ma napadlo, ak máte chlapci možnosť (dúfam, že také oslovenie nevadí), skúste vybaviť umiestnenie značky zákaz vjazdu, prípadne závoru na asfaltke za Salesom. Tam kde parkujú autá, je tam aj TZT rázcestník.
Tabuľa tam vraj kedysi bola, ale zmizla. Autá tam nemajú čo robiť a vyvážať sa hore k bráne základne.
Patrí to sem len okrajovo, ale možno by bolo vhodné skúsiť aj prepojenie Devínskej s Dúbravkou po rovine. Dva varianty (obidva z ríše snov):
1, súčasnou cyklotrasou k čističke a panelovou cestou k Metru, odtiaľ by sa mohol naprojektovať v tej zastavenej megavýstavbe cyklochodník krížom k tomu veľkému kruhovému objazdu. Tam je na druhej strane cesty taký malý podjazd (ako vedľa Tesca Lamač) a následne po ceste (Agátova a Na vrátkach) pod hasičmi do Dúbravky. Tá cesta ide vedľa diaľnice, prejde sa okolo školy na Beňovského, k zimnému štadiónu a tu sa napojí na súčasnú cyklotrasu.
2, z Devínskej poza Tesco a vedľa železničnej trate. Tam kde bola vytrhaná koľaj sa spraví asfaltový cyklochodník. Strana k železnici sa oplotí. Vyústenie v Technickom skle. Následne napojenie do Dúbravky.
Obidva návrhy majú podľa mňa aj dokopy majú menšiu šancu na úspech ako cyklotrasa cez Sihoť. Ale je to aspoň návrh.