ahoj na lacnov na bike sa ide najlepsie z vysneho slavkova a to dvoma sposobmi a to cez roven alebo okolo kamenolomu cez smrekovicu prides az k branisku potom prejdes na buce bachuren a pokracujes na dubovicke zlaby odbocis na kohut a prides do sabinova
21.02.2009 - 12:39:49
00
ahoj ja by som odbocil za olsavicou do prava do terenu je tam perfektna trat na mtb az do poproca.cela je oznacena prejdem na parsivu a cez luky do vysneho slavkova a potom mam dva moznosti a to okolo kamenolomu cez smrekovicu dojdem ku branisku a sa napojim na znackovay chodnik co ide na buce bachuren , kohut az do sabinova alebo z vysneho slvkova prejdem okolo byvaleho rolnickeho druzstva na roven pridem nad lacnov a napojim sa na ten isty chodnik a pridem na bachuren a pokracujem na sabinov.
21.02.2009 - 18:05:38
00
2 baroncek: skús sa pozrieť na túto trasu: http://www.bikemap.net/route/123358 mala by to byť trasa z Oľšavice ,ktorú spomínaš. Ak poznáš ešte lepšiu variantu napíš, budem rád. Poprípade ju hoď na bikemap.net. Túto trasu som ešte nešiel, mám ju od Luha, chystám ju prejsť v lete. Pokračovanie z Veľkého Slavkova na Lačnov a Sabinov je myslím také ako popisuješ. Trasu na Smrekovicu nechcem ťahať, tam by som chcel urobiť nejaký pekný okruh. Začínajúci a končiaci vo V. Slavkove. Skombinovať túto trasu s trasou ,ktorou vedie prechod Šarišskou vrchovinou.
21.02.2009 - 18:40:04
00
keyboard_arrow_up