Čaute cyklisti. Chcel by som vás poprosiť o podporu projektu Bicyklom po Uhrovskej doline a jej pamiatkach. Okres Bánovce je dlhodobo cyklistickou dierou čo sa týka značených cyklotrás a to aj napriek tomu, že možností je tu veľa.
Projekt môžete podporiť hlasovaním na stránke Trenčianskeho samosprávneho kraja. Stačí zadať váš email a potvrdiť hlas linkom, ktorý príde do vašej emailovej schránky. Hlasovať môžete do 15. mája 2018.
Za každý váš hlas ďakujem.
10.05.2018 - 07:48:49
00
Ahojte, chcel by som touto cestou poďakovať všetkým, ktorí ste náš projekt podporili alebo zdieľali. Podarilo sa nám získať 268 hlasov a je to tretí najvyšší počet hlasov v okrese Bánovce nad Bebravou. Náš projekt teda bude podporený z participatívneho komunitného rozpočtu TSK. Verím že už toto leto sa nám podarí vytvoriť, vyznačiť a legalizovať prvé cyklotrasy v Uhrovskej doline. Budeme veľmi vďační za každý návrh alebo odporúčanie kde by ste radi videli cykloznačenie. Ak poznáte pekné MTB trasy (výhľady, studničky, pamiatky, zaujímavosti), budeme radi ak nám napíšete napr. aj do tejto témy. Podpora a návrhy práve z bikerskej komunity sú pre nás veľmi prínosné.
Výsledky hlasovanie nájdete na stránkach TSK https://www.tsk.sk/financie/participativny-komunitny-rozpocet/vysledky-hlasovania-2018.html?page_id=523030
19.05.2018 - 09:53:17
01
keyboard_arrow_up