https://www.facebook.com/events/1577331739203705/

Možno ani neviete, ale medzi Sencom a Pezinkom existuje cyklotrasa. Je však v katastrofálnom stave a chýba jej akékoľvek značenie. Príďte nám v sobotu pomôcť s jej rekonštrukciou. Počas posledných mesiacov sa nám pod záštitou Cyklokoalície Pezinok podarilo dohodnúť a podpísať spoluprácu so zástupcami všetkých zúčastnených samospráv a na tejto trase umiestnime nové oficiálne cyklosmerovníky a značenia.

Prvú polovicu prác sme zvládli sami, teraz potrebujeme Vašu pomoc... príďte nám v sobotu pomocť s umiestňovaním značenia, natieraním a ľahkým betónovaním. Náradie, materiál a nadšenie máme zabezpečené.

Pre bližšie info nám napíšte správu, alebo mail na info@cyklokoalicia-pezinok.sk

ĎAKUJEME!

----------------------------

Kto sme?

Cyklokoalícia Pezinok je politicky nezávislá iniciatíva hŕstky dobrovoľníkov, ktorá sa snaží zlepšovať podmienky mestskej cyklistiky v Pezinku a jeho okolí. Medzi naše aktivity patria akcie ako Cyklopromenáda, Deň otcov na bicykli, Critical mass Pezinok, či náučnovzdelávací projekt na školách ohľadom bezpečnosti na cestách. Viac info na http://www.cyklokoalicia-pezinok.sk/
12.05.2015 - 22:56:15
00
..pokiaľ si pamätám, tak tá trasa bola katastrofálna prakticky od začiatku - resp bez mtb, entuziazmu a pekného počasia prakticky nepoužiteľná (ako cyklotrasa), pre väčšinu sviatočných cyklistov. Ale vtedy to bolo vďakabohu aj za to, v podstate také najschodnejšie trasovanie. Ak to tam odvtedy šlo dole vodou, tak držím palce a vďaka, že sa opäť niekto do toho púšťa.
povzdych mimo: Na druhej strane, je dosť smutné, že pri výstavbe logistických krabíc medzi SC a PK nevznikla žiadna cyklocesta k nim, kde by sa to úplne žiadalo, minimálne od SC. A prakticky tam ani neostal priestor..
13.05.2015 - 09:10:12
00
Drzim palce, keby som o tom vedel skor pridem. Naposledy som isiel tuto trasu z PK do Vinicneho tuto jar so synom v cyklosedacke.
Pekne ho to vytriaslo, niektore vyjazdene kolaje ( usek od Pezinskej stanice po prvu odbocku za potokom) boli plne vody.
Neviem co vsetko budete upravovat a akym sposobom, ale uza sa to vyrovnalo alebo sa to bude vyrovnavat? Budete mysliet aj na cyklovoziky pre rodiny?
Ak budete v upravach pokracovat aj nadalej a budem v PK, urcite sa hlasim.
13.05.2015 - 15:13:08
00
co mam info, tak sa len namaluju Cecka a spravia smerovniky :-( ta cyklotrasa potrebuje fyzicku rekonstrukciu... inak majitel cyklohajovne vo Vinicnom vyznacil 2 cyklotrasy v Senkvickom haji a vyznacil druhu trasu do PK z Vinicneho (tiez zlte C, ale na opacnej strane hlavnej cesty)
13.05.2015 - 22:57:24
01
Tato cyklotrasa nebude nikdy plnohodnotnou cyklotrasou kedze bola naprojektovana vyuzivajuc polne cesty ktore aj naozaj polnohospodari vyuzivaju pocas celej sezony a dobre viete ako to vyzera ked po dazdi prejde po takej ceste traktor.
14.05.2015 - 20:59:28
00
Dnes som pozeral Pezinsku TV kde bol videoprispevok z tejto akcie. Pekne, cca 30 ludi ak som dobre pocul. Uz len pockat na lepsie pocasie a pojdem sa so synom previezt.
23.05.2015 - 00:14:10
00
keyboard_arrow_up