:) neviem síce aké zloženie náčinia je presne teraz, ale "dráhová" pílka, hrable, motyka, lopata, sekera sa zíde vždy.. prípadne vybavovačky, tabulky značenie iného trailu..
pod BA SloMBA hlavičkou by to nešlo zbierať?
31.05.2010 - 20:05:39
00
Taktiež si myslím, že by nemal byť problém s verejnou zbierkou na tie tabuľe. Je nás dosť, a hádam by prispeli aj tí čo chodia len jazdiť, len im to dať nejako vedieť. Materiál, farby, doprava. Prácu si spravíme samy. Prebytok sa poľahky spotrebuje na nejaké náradie.
Veru, podarilo sa mi zlomiť rúčku na tých kratších hrabliach lebo bola celá zvhlnutá :lol: , ale zase so skrátenou som robil jak šrób. Ale, zabezpečím náhradu ;) .
31.05.2010 - 21:34:49
00
tak tak.. 3-5€ vobec nikoho nezabije, ale pri pár luďoch to sype slušné peniaze.. (viď napr. shooty)
31.05.2010 - 21:42:07
00
...a možno vám prispeje aj náš fond...
31.05.2010 - 22:20:50
00
pri verejnej zbierke by to mohlo hodit aj nejaky prebytok. alebo pre tu srandu zalozte obcianske zdruzenie Cerova draha a mozu tam ist aj 2 percenta dani. resp. ako tak sledujem, tak ste uz vselijak institucionalizovany, tak zbierku nech niekto zastresi. ked to bude transparentne, myslim, ze sa vyzbierame kludne aj na zabradlie pozdlz celeho singla :) ... ja prispejem bez problemov. ...

inak singlac je super, zaradili sme ho do trasy na Biely Kriz. len sa stale neviem rozhodnut, z ktorej strany ma to viac bavi :)
31.05.2010 - 23:41:54
00
laco: len aby :!: :D .. ps: posli mi prosim ta scan toho posledneho vyjadrenia, co malo dojst, diiik.

korky:
- usek Veronika , zvaznica, zaciatok singlaca : best smer je na Veroniku
- usek zvaznica nad Veronikou po asfaltku na Kacin : best smer je na Kacinsku asfaltku
- usek asfaltka na Kacin po posed nad Uhliarkou : best smer asfaltka na Kacin
- usek posed .. Uhliarka, bes smer je do Uhliarky
- usek Uhliarka , modra : best smer je do Uhliarky
- usek modra po "U Diviaka" : best smer asi smer k "Diviakovi"
- usek "U Diviaka" po asfaltku na Slavin: best smer je na Slavin
- usek asfaltka na Slavin po Slavin : best smer je Slavin (Maly)

cirou zhodou nahod :lol: .. su to useky, kde to viac-menej ide skor dole kopcom, do kopca si velmi clovek neuzije tento chodnik, az na par vynimiek okolo roznych "korienkov"

btw: kto uz zalozil cerovu drahu na FB ? :o ... obcianske zdruzenie mozno nie je uplne zly napad (a Shooty style na prispevky :), kazdopadne by malo zahrnovat do buducna aj viac takychto cesticiek, ale nazov Cerova Draha nie je zly :) .. a ako pozeram von z okna, zalozil by som mozno aj obcianske zdruzenie cyklisti proti dazdu :emo:
01.06.2010 - 08:31:57
00
cafte, jazdim malo, na singli som bol zatial dvakrat. casovo som na tom katastrofalne, takze na brigadu tak skoro nepridem, ale aspon by som rad prispel. ten singel je fakt super. ak budete zakladat OZ, tak odporucam, aby ste vybrali sidlo mimo bratislavskeho kraja, potom budete moct cerpat peniaze z eurofondov :-) mimochodom, to ze dokazete spojit schopnu administraciu, rokovanie s uradnikmi a manualnu pracu je fakt super a mozno by stalo za uvahu pospajat takymito singlami cele slovensko aj s napojenim na okolite staty. viem si predstavit takyto medzistatny europrojekt.
01.06.2010 - 10:35:19
00
Ano, z Koliby sa spravi visuty mostik na Devinsku Kobylu a potom cez Dunaj na ten hrad v Rakusku. Ale najprv musi mar_tin dokoncit mostik "U Diviaka" :lol:

Megaloman si :!: :!:
01.06.2010 - 10:55:02
00
Síce off-topic, ale...
- 4 500 000 obyvateľov, z toho povedzme 50% potenciálnych zamestnancov
- z 2 250 000 zamestnateľných je 10% nezamestnaných

máme 8 krajov ?
- 28 125 nezamestnaných v každom kraji
- získať čo i len 1% z nich tj. 281 ľudí je obrovský pracovný potenciál v každom krajskom meste ! Navyše, niektorí dobrovoľníci by mohli pokračovať ako "údržbári" alebo "správcovia" pridelených chodníkov.

Takže Rodov nápad je realizovateľný, ale nie v "demokratickom" a "sociálnom" zriadení ako je to naše ....
01.06.2010 - 12:59:59
00
ak budete zakladat OZ, tak odporucam, aby ste vybrali sidlo mimo bratislavskeho kraja, potom budete moct cerpat peniaze z eurofondov :-)

ano, taka je teoria, v praxi ale bohuzial mozes ako OZ na eurofondy v pripade takehoto projektu zabudnut... :@
01.06.2010 - 13:28:34
00
a hlavne bratislavsky kraj nema na eurofondy narok .. ci ako to je
01.06.2010 - 13:46:23
00
ja by som začal pomaličky :) keď sa uvidí aj takýto záujem o Cerovú dráhu, dá sa baviť o megalomanských projektoch.. keď sa ale nebudeme schopný vyzbierať ani na pár tabuliek tak to nemá význam..
to že chodí makať málo ludí je častokrát vec času (a momentálne aj počasia, keď je pekne radšej idú ludia konečne jazdiť), ale toto je pomoc na pár klikov cez IB :)
01.06.2010 - 13:50:07
00
Chlapci na eu fondy zabudnite.Domaľujte si C značky a budete mať pokoj.Potom môžete začať zbierať bubáky na tabule.
01.06.2010 - 13:54:01
00
@lto: diki za tip, na to, ze som z bratislavy, tak sa dost neorientujem v geografickych nazvoch, ale dostudujem. ... inak aj horekopcom je to fun, ked clovek dobre slape :)

@eurofondy: na to asi nemame know how, to je vacsinou vopred dohodnute, kto co spravi z eurofondov, ale kamoska takto nejak zachranuje kaprade, alebo co, tak sa jej niekedy opytam, ci v ramci nejakeho ekoprojektu sa toto neda spravit.

v kazdom pripade sa netreba velmi zadychavat, cim menej ludi tym lepsia organizacia. to obcianske zdruzenie nie je administrativne prilis narocne a da sa cez to transparetne financovat cely projekt, pripadne aj dalsie projekty. Ako to tu tak citam, tak tento singlac je myslienka Laca Findla, ja to teda vnimam tak, ze je to na nom do akej miery chce celu vec institucionalizovat (kokos ake slovo). Ja rad pomozem pri cisteni singla, alebo prispejem aj financne na znacenie singla (ak to bude dostatocne transparentne), ak bude treba rad pomozem aj vypracovanim stanov zdruzenia.

inak take zbieranie typu shooty, moze priniest nejake prachy, ale potom to uz bude zavazok a nie len hobby.

zaklad je asi jazdit a uzivat si prirodu :) a nezranit sa.
01.06.2010 - 14:13:03
00
zajtra (štvrtok) o 9.00 ideme odpratávať veľké stromy po kalamite, je dohodnutý pilčík. keby mal niekto záujem sa pridať, radi ho uvidíme. ;)
02.06.2010 - 14:29:10
00
keyboard_arrow_up