Tak troška aj odo mňa

včera (nedeľa) som bola hore, už aj s bajkom. Prešla som najprv ten kus,ktorý sme robili v sobotu - Porto skosil riadny úsek, tam, kde to ešte nie je dohrabané, je to hodne vlhké a
bajk sa do toho zabáral, potom som prišla k úseku, kde singel pretína bohumilá ľudská činnosť (lesná technika, stopy sú hlboké do 30 cm, tam som bajk prenášala), a dostala som sa ešte asi o 100 metrov ďalej (okolo zvieracej lebky na kole), kde som už potom nevidela pokračovanie, tak som sa otočila a išla zjazdiť "začiatok" až po Rotundu. Ľudia moji, nádhera - nič tak úžasné som doteraz nešla. Riadny kus roboty sa spravil, klobúk dolu za nápad, realizáciu a všetko s tým spojené! Singel je úžasný, ale full je tam zatiaľ ideálny - a užila som si to ako nikdy.

Tichúčko, nikde ani noha, vtákov sa dalo pozorovať 5 metrov od bicykla. Ale ako aj v sobotu, aj v nedeľu - komárov boli desiatky, som doštípaná na kvadrát, ale oproti domu pojazdeníčku je to nepodstatný detail. Ale
kliešte sú - v sobotu som si našla už v autobuse, tiež také asi 2mm nikde nič, ale ešte lozil, tak bol chudák veľmi rýchlo zneškodnený.

A čo poviete na ten Alanov hmyz? Nemal chybu, bál sa nás viac ako my jeho, nosila som ho na rukavici ako brošňu.

Ak niekto vie, čo to bolo, napíšte, ja som zatiaľ nezistila.
Záver: singel je úžasný, niektoré malé úseky sú čiste technické, a veľmi pozdravujem domovskú predajňu, ktorá si dosť uťahovala z malej bikerky, keď si u nich kupovala veľkého fulla. Je fantastický, nemenila by som ho za nič, technické pasáže doslova zhltol a miesta, kde som už vážne myslela, že pôjdem dole bradou, spracoval skvele, v okamihu a bez chyby.
Ešte raz vďaka za nápad a realizáciu, rada prídem pomôcť aj nabudúce.