Trochu som sa teraz hral s Garminom a nahodil som 3 segmenty na cerovke ako ju ja chodim. Prvy je stupacik od jazera k nastupu na cerovku (k ceduli), cca 810m, kto mate Garmin a konto na garmin.connect najdete sa tam

...dalsi je od tej cedule k Malemu Slavinu a posledny od Maleho Slavina k zaciatku Cerovky. Zatial velmi zaujimavy ranking, co som si myslel ze viem super zajazdit (MS-zac.Cerovky), tak chalani ako napr.
tmax to davaju s priemerkou viac ako 20kmh - klobuk dole

Na Connect moc nechodim,
maros1974 ak spravne chapem, ked vytvoris novy segment, automaticky sa vyhlada vo vsetkych uploadnutych trackoch kto siel ten segment, vypocita casy na segment a vytvori poradie rankingu (zrejme iba tych co maju nastavene svoje trasy ako viditelne) ? Cize ako side efekt, ak chcem vediet kto jazdi nejaky konkretny usek, vytvorim si tam segment a pozriem si vytvorene poradie?
Kedze predpokladam ze asi vacsina bikerov (tak ako ja) svoje trasy neuploaduje, z hypotetickeho rankingu v prvej desiatke sa az tak netesim, urcite tam chybaju stovky lepsich casov

. V kazdom pripade, ten segment na strave je o 1 km dlhsi (az dole k Veronike) a vzhladom na to ze tmax ma na Cerovke 28:23, tak ten chalan co to ma na strava segmente za 25:58 musel fakt inak letiet...