mno, super, urcite ide s prehladom a je schopny zareagovat na protiiduceho bikera a bezpecne zastavit, ehmmm

trosku mi to pripomina nedavny post nemenovaneho foristu za kolko spravi v aute trasu kamenolom pri Pezinku.Pezinska Baba :fubar:
15.10.2014 - 21:30:15
02
Berme to tak ze bol na traili sam a nikoho neohrozoval. Ako som uz napisal tiez vyhladavam casy ked tam nie je vobec nikto.
15.10.2014 - 21:49:44
01
A snad nenosi sluchatka........
15.10.2014 - 21:54:01
02
a neviete, kedy nebyva nikto na rohatke a driveri 8? nech si ich konecne prejdem, pomalicky. alebo tam musim ist v noci o tretej?
15.10.2014 - 21:55:22
00
no tam ti v protismere nikto nepojde. opatrnejsie na trail BK, tam som cital, ze mal niekto napad ist aj smerom hore ...
btw co je zle na rychlej jazde na bajku? keby tam siel profik tak da aj cez 30km/h. nie kazdy je turista. to ze niekto chodi hore kopcom rychlejsie ako vy dole tak ho nemusite peciatkovat ako vseobecneho ohrozovatela. v technike je pravdepodobne lepsi ako hocikto z nas
15.10.2014 - 22:01:52
00
strenki - to bol len raz davno tmax, ked to este nepoznal a hladal trasu :) teraz uz snad nehrozi, ze by tam ktokolvek jazdil nahor :)
15.10.2014 - 22:04:05
00
iron.hide bol som tam 2krat v pracovnych hodinach a stretol som tam akurat raz jedneho typka. nebal by som sa ze budes nejak zavadzat - mladeze com som tam videl na DH stojoch chodia vacsinou takou rychlejsou chodzou. (klopky znutra a obchadzaju skoky)
15.10.2014 - 22:09:28
00
Berme to tak ze bol na traili sam a nikoho neohrozoval. Ako som uz napisal tiez vyhladavam casy ked tam nie je vobec nikto.

a ako vedel ze bol sam ? :lol: blbost
ktore myslis cez vsedny den medzi 13-15hodinou ? alebo v sobotu rano?
ja jazdim cez vsedny den, v case ked su ludia v praci ale nie ako buran, lebo vzdy tam moze ist niekto kto tiez nie je v praci ;)
aby sme sa raz nestretli v zakrute :*
15.10.2014 - 22:21:58
02
napisal som 'berme to tak' ....netreba mat potrebu to rozpitvavat a analyzovat, bona fide
15.10.2014 - 22:27:39
00
no tam ti v protismere nikto nepojde. opatrnejsie na trail BK, tam som cital, ze mal niekto napad ist aj smerom hore ...
btw co je zle na rychlej jazde na bajku? keby tam siel profik tak da aj cez 30km/h. nie kazdy je turista. to ze niekto chodi hore kopcom rychlejsie ako vy dole tak ho nemusite peciatkovat ako vseobecneho ohrozovatela. v technike je pravdepodobne lepsi ako hocikto z nas

pravdepodobne je bezohladny ked tam da priemer 30 km/h
a ohrozuje potencionalnych bikerov
v technike lepsi? v neprehladnej zakrute mozes mat techniku aku chces

a ktejto tvojej vete niekto chodi hore kopcom rychlejsie ako vy dole sa ani nebudem vyjadrovat
typicky testosteronovy buran, sorry

Naposledy upravil silva dňa 15.10.2014 - 22:35:35, celkovo upravené 2 krát.

15.10.2014 - 22:30:58
04
iron.hide na Driver 8 som siel minule s kamosom pred pracou, tusim sme 630 vyrazali z domu, tak nejako asi okolo 7:15 sme boli hore na Kolibe...a nikoho nikde, len kde-tu bezec, ci psickar na inak frekventovanych trasach, ale tie cisto cyklisticke boli luxusne prazdne :)

Cerovka zo smeru MS v noci bola parada. Ale fakt to nie je zadarmo. Staci sa chvilku nechat uniest a tiger/papula/sedenie nie je problem. :D
15.10.2014 - 22:35:07
01
Trochu som sa teraz hral s Garminom a nahodil som 3 segmenty na cerovke ako ju ja chodim. Prvy je stupacik od jazera k nastupu na cerovku (k ceduli), cca 810m, kto mate Garmin a konto na garmin.connect najdete sa tam ;) ...dalsi je od tej cedule k Malemu Slavinu a posledny od Maleho Slavina k zaciatku Cerovky. Zatial velmi zaujimavy ranking, co som si myslel ze viem super zajazdit (MS-zac.Cerovky), tak chalani ako napr. tmax to davaju s priemerkou viac ako 20kmh - klobuk dole ;)

Na Connect moc nechodim, maros1974 ak spravne chapem, ked vytvoris novy segment, automaticky sa vyhlada vo vsetkych uploadnutych trackoch kto siel ten segment, vypocita casy na segment a vytvori poradie rankingu (zrejme iba tych co maju nastavene svoje trasy ako viditelne) ? Cize ako side efekt, ak chcem vediet kto jazdi nejaky konkretny usek, vytvorim si tam segment a pozriem si vytvorene poradie?
Kedze predpokladam ze asi vacsina bikerov (tak ako ja) svoje trasy neuploaduje, z hypotetickeho rankingu v prvej desiatke sa az tak netesim, urcite tam chybaju stovky lepsich casov :). V kazdom pripade, ten segment na strave je o 1 km dlhsi (az dole k Veronike) a vzhladom na to ze tmax ma na Cerovke 28:23, tak ten chalan co to ma na strava segmente za 25:58 musel fakt inak letiet...
16.10.2014 - 00:03:51
00
ano cca tak to funguje
ja som nemal ani 16kmh priemerku ale mal som pocit ze tam uz letim :))). ...okrem toho garmin mi relativne casto robi chybu,odchylku,ze na mikrouseku mi da nerealnu rychlost, napr.214kmh apod....to vie vyrazne navysit priemerku
16.10.2014 - 06:42:58
00
strenki - to bol len raz davno tmax, ked to este nepoznal a hladal trasu :) teraz uz snad nehrozi, ze by tam ktokolvek jazdil nahor :)

Ale hrozi. Minuly tyzden som natrafil na nejakeho experta v tych klopkach v prvej casti. :o Takze opatrne...
16.10.2014 - 07:36:25
00
Podaktorí straváci závislí na časoch napr. vytvárajú aj tzv. "gay lajiny" - skratky na trailoch, nadchádzajú/zrezávajú swičbeky a ničia tak zbytočne trať aj prírodu len aby mali najlepší čas... Ale myslím že nebezpečnejší sú tí bezpribloví blázni na tesco bajkoch čo sa pozerajú pod kolesá a nie pred seba. Takí by sa mali trailom radšej vyhnúť. Na rýchlosti nič zlé nevidím, hlavne keď je pod kontrolou. Som vďačný každému, kto mi uhne a rovnako rád uhnem aj ja keď si to situácia vyžiada. Hrajme fair-play. (férpley - pekne po slovensky :) )
16.10.2014 - 08:22:56
03
keyboard_arrow_up