bedo napísal:
to samovoľné vypínanie (SportTrackera, nie mobilu) sa stáva aj mne.

Zaujímavé, že len na Androide, na iOS sa mi to ešte nestalo. Akurát že môj Android má asi tak 10x lepšie
GPS ako môj iPhone, takže by to chcelo kombináciu HW z Androida a iOS. Ale to by mi zas nebežal Locus Pro. Jak 100hoven?
Ja tiez pouzivam Locus Pro, takze som mal podobnu dilemu. Moje riesenie: pouzivam Locus aj na zaznam trasy (najdes ho vo Functions). Trasu potom vyexportujem do GPX suboru a cez Dropbox si ju ulozim na webe. Tuto trasu si mozes potom na desktope naimportovat aj do ST (Enter/Import new workout), resp. do hocijakeho ineho trackera (skusal som Endomondo aj Stravu).
Vyhody zaznamu cez Locus:
- pouzivas jednu aplikaciu na zaznam aj na navigaciu - najma slabsie mobily to ocenia, okrem toho na mape vidis zakreslenu prejdenu cast trasy, co mi tiez dost pomaha v orientacii
- Locus podla mna menej zerie baterku ako ST
- ked sa ti aplikacia, resp. telefon zrube pocas zaznamu trasy, neprides o log, dokonca mozes v nom po restarte pokracovat
Obmedzenia, na ktore som doteraz narazil:
- fotky sice mozes do ST naimportovat tiez, ale nezobrazuje mi konkretne miesto na trase, kde soom ich urobil
- z Locusu sa do ST naimportuje celkovy cas tripu, z ktoreho vyratava priemerku, ktora je tym padom o dost nizsia ako real (myslim vsak, ze sa to da v ST manualne editovat, v Locuse sa v info o trase zobrazuje okrem celkoveho casu zobrazuje aj cas v pohybe a jemu zodpovedajuca priemerka, ktorymi potom mozes prepisat povodne udaje)
Jedna zaujimavost: ked trasu naimportujem do roznych programov, kazdy mi vyrata ine nastupane metre.