No, prave tie manualne zalezitosti to cele kazia .. export priamo do Strava je velmi sikovny a odpada spusta saskovani okolo (zdielanie,zalohy, vytahovanie,atd). Tusim som skusal aj iny mobil, rozne browsery podla doporucenia, ale nist ... este mozno je problem s pravami, treba sa s tym asi viac pohrat, ale prestali ma take veci uz bavit.
Strava ma problem jednak s tym, ze ju android zabija, ak je dlho zapnuta /zerie baterku/ a nie je manualny vstup do nej. Da sa nastavit ako chranena appka a(pripadne) vo firewall spotreby. Toto je ale hlavne problem na Huawei mobiloch. Locus s tym mal tusim tiez problem daky, ale tam je moznost ho zapnut do service modu, potom neni problem. Starsi huawei ale ani s tymto proste nevydrzi, povacsine hodina,hodina a pol. a appka ide dole. Tusim to padlo aj pri pouziti powerbanky, keby to system nemal robit, ale skusal som len raz.
Samsung Galaxy S5 nema vobec problem,tam to bezi jedna radost. Pri navigacii mi ale Strava pripadala vyrazne agilnejsia, nez Locus. Len potiaz je v mapach. Moze byt agilna, ked nevidim nic nez biele

Trackovanie mediatekmi asi potom dava uplne odveci .. predpokladam , ze to je pricina , ze poniektori vo vyjazdoch mavaju 2-2.5x vacsie nastupane metre, ako su real. Ja Stravu testujem len asi 1.5mesiaca, cakal som hovadiny, alebo v najlepsom pripade 30% rozdiel, ale zatial som velmi prijemne prekvapeny.