A Ito napísal že jemu to do aplikácie nejde tak ma tým dosť zneistil... 🤔
.. nie, nie, skusim na priklade /inak teda ten Rox nie, nema BT a Garmin 520 ti zamietli tiez/ .. vobec nic s vyjazdom cez strava aplikaciu nebudes robit, len si ho nakoniec pozries, to nahravanie ide uplne mimo aplikaciu strava.
Napr. Lezyne .. do mobilu si nainstalujes Lezyne aplikaciu, cez bluetooth sparujes zariadenie. Ked ukoncis vyjazd, spustis Lezyne aplikaciu , ta najde novy vyjazd a uploadne ti ho tam, kde mas nastavene. Napr. do Stravy, akurat v tej Lezyne aplikacii musis spravit povolenie do Stravy (prihlasit sa do nej a sparovat ju).
Akonahle ti Lezyne appka nahra do Stravy vyjazd (to chvilu trva, lebo bluetooth je pomaly), tak si ten vyjazd potom uz mozes pozriet v Strava aplikacii.
Taky Bryton 450tka to vie cez WiFi, co je rychlejsie a automaticky bez aplikacie /ak zadefinujes heslo do domacej wifi/ , ked dojdes domov. Garmin asi podobne, ako pisu ostatni.
Podla mna, ak chces solidny pristroj s vela moznostami tak Garmin 530, ak nechces davat vela penazi, tak asi Lezyne Super Pro /co mam ja/, aj ked sa s nim trochu jedujem
Do mobilu sa da este nahrat GPSfix aplikacia /ak si dobre pamatam meno/, ktora potlaci sa mi zda, optimalizacie tym, ze neustale gpskuje a moze dost vylepsit tracking.