Nedelnajsi vylet s 35 km jazdou v silnom protivetre, s dobrou kapustnicou na chate Čergov a so slusnym zjazdom z nej. Dlzka 72 km. Ucast odhadom 15 nadsencov.
Nedelnajsi vylet s 35 km jazdou v silnom protivetre, s dobrou kapustnicou na chate Čergov a so slusnym zjazdom z nej. Dlzka 72 km. Ucast odhadom 15 nadsencov.
Vyzera pekne. Neposles na mail plt? Tie konciny trocha poznam z beziek a peso ale to bolo este dakedy v minulom storoci. Dakujem.
Poslal by som aj plť, ale do prilohy pre sirku a dlzku nechcela vojst. Mas to v poste. Inac, nebolo by od veci mat moznost niekde tu na MTBiker zavesit male subory vystupov z GPS.
Poslal by som aj plť, ale do prilohy pre sirku a dlzku nechcela vojst. Mas to v poste. Inac, nebolo by od veci mat moznost niekde tu na MTBiker zavesit male subory vystupov z GPS.
Nebyt vcerajsej turistickej akcie s romantickym nazvom VodkaTour, tak by som siel s Vami ... ale nevadi, aj v Zadieli bolo fajne ... ale otazka do plena, kam sa vyraza buducu nedelu ? SCK Saris ma planovanu akciu Herlany (nemam sajn kade sa slape, nebol som este) alebo planuje iekto nieco ine ?
SCK - Saris Presov v nedelu oficialne nic neorganizuje, ale pravdepodobne sa zucastni na akci ZVL Presov "Herlany". Je to ciste asfaltova slapacka po cestach nizsich tried. Ani ja som tam este nikdy nebol. Ak sa mi do cesty nepostavi extra zaujimava terenna tura, tak sa pridam.
V prilohe su propozicie (doc).
Prílohy:
[Typ súboru doc bol deaktivované a preto nemôže byť zobrazený.]
Hmm, cisto asfaltovu slapacku moc nemusim, to si radsej naplanujem nejaku terennu turu, napr. Maricu (aj ked tam je tiez trochu asfaltu) ...
edit : resp. sa z tych Herlan vratit po cervenej do Presova, to by som si este vedel predstavit
2gejza: ano siel som po modrej, ale su tam nove zváznice, ktore su miestami ako autostrady, len ich treba zistit.ale po modrej bol len jeden kratky usek pred Kasajovkou menej prejazdny inac pohoda
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.