nasiel som tentov bike za pomerne dobru cenu chcel by som sa opytat na vas nazor,kedze nemam skusenosti s elektobike..a tak isto ci nepoznate tu stranku kedze pytaju platbu vopred za kazdu info budem vdacni link
https://stereoe.com/product/cube-stereo-hybrid-120-pro-625-e-bike-electric-mountainbike-fullsuspension/?gclid=Cj0KCQjw8qmhBhClARIsANAtbofIovWQYadn5cLAWSjOmSSJJmRp9ZYucTpsa8Nt0rz8Z5vKzGaiwn0aAnJvEALw_wcB
03.04.2023 - 16:58:44
00
Preco vytvárať novu tému, e bike pre mamu do 2500 som dával presne tento bike
O nás

Naša vízia – propagovať trávenie viac času vonku ako spôsob života a užívať si naplno všetky chvíle strávené s vašimi deťmi, rodinou a priateľmi.

Informácie o nás – www.stereoe.com je internetový obchod registrovaný v Nemecku pod Steuernummer/Aktenzeichen 219/5054/5166 NAST 1 (Finanzamt Köln-Süd) so sídlom na Marktstr. 8, 50968 Köln, Nordrhein-Westfalen, Nemecko. IČ DPH je DE349468719.

Naše produkty – snažíme sa získavať produkty, ktoré sú v súlade s normami, nariadeniami alebo smernicami EÚ a prevažná väčšina produktov, ktoré predávame, bola testovaná celosvetovo uznávanými testovacími inštitútmi. Okrem zákonných a regulačných požiadaviek sú všetky naše produkty starostlivo získavané od spoľahlivých, renomovaných a zavedených veľkoobchodníkov.

Starostlivosť o zákazníkov – okrem dôslednej kontroly kvality produktov sú všetky objednávky starostlivo balené skúseným personálom, no ak sa stane niečo neočakávané, snažíme sa prípadné spory či reklamácie vyriešiť čo najskôr.

Zamerajte sa na svoje špecifické potreby – potreby našich zákazníkov vždy kladieme na prvé miesto a sme otvorení pre vaše návrhy, nápady, otázky alebo postrehy, takže nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať na čísle +49 157 75131575 alebo [email protected] .
03.04.2023 - 20:20:58
00
Je to podvod, neber to, predtým sa volali tuším cubeo.com a potom cubeneo.com, zakaždým rovnaká grafika eshopu, sú na nich aj recenzie.

Ich habe im November 2022 ein E-Bike = Cube Kathmandu Hybrid EXC 750 bestellt.
Die 2000.00 Euro sind bezahlt. Da das E-Bike nicht auf den versprochenen Termin geliefert wurde, hatte ich auf [email protected] geschrieben. Auf meine Anfrage kam eine Antwort, dass es eine Lieferverzögerung gebe. Ich habe das Velo jedoch nie erhalten. Auf weitere Anfragen keine Antwort mehr.
Die Internet Seite, das Email und die Telefonnummer sind inzwischen nicht mehr erreichbar !

Ich habe eine Strafanzeige bei der Polizei erstellt.
03.04.2023 - 21:23:20
01
No a je to tu , diik ,
03.04.2023 - 21:28:46
00
ak vidíš takúto podozrivo velkú zľavu,pozri možnosti platby,tu majú len Credit Card a Bank Transfer-ak nie je možnosť platiť cez paypal,tak je to jasné ;)
04.04.2023 - 07:40:51
00
Cube je skoro všade vypredaný a tam sú zľavy 40%?... pripomína mi to nebankovky u nás pred 20 rokmi - BMG a Horizont. 🤔😬
04.04.2023 - 09:11:45
01
Ďakujem za odpovede,je to jasne PODVOD.len taku pod otazku paypal ma v čom vyhodu?je to nejak kryte?
04.04.2023 - 19:44:03
00
áno,platba cez paypal má isté výhody,napr. tam píšu toto:
Vrátenie peňazí
Ak vaša objednávka nie je doručená alebo nezodpovedá popisu, vrátime vám sumu plnej kúpnej ceny tovarov, na ktoré sa vzťahuje ochrana, a zaplatenej ceny dopravy (ak je to príslušné).
https://www.paypal.com/sk/webapps/mpp/paypal-safety-and-security
ja som si zriadil účet paypal pred pár rokmi,kupoval som niečo zo zahraničia,a bola tam len možnosť tejto platby,občas teda platím cez neho,keď niečo beriem mimo SK
05.04.2023 - 06:43:33
00
Je to v podstate taký istý systém ako na aliexpresse, či e-bayi... Síce musíš zaplatiť vopred, ale peniaze nejdú obchodníkovi, ale do depozitu... Akonáhle je potvrdené prevzatie tovaru bez akéhokoľvek rozporu, až potom sa uvoľňujú a posielajú obchodníkovi... Veľmi šikovný spôsob ako zabrániť podvodom...
05.04.2023 - 07:54:29
00
prípadne zaplatit kreditnou kartou, mne sa takto zasekol tovar zo zahranicia u nas na colnici, obchodnik nekomunikoval nevedel som sa dostat k tovaru, tak som v tatrabanka appke reklamoval platbu dolozil komunikaciu s eshopom a do par dni platbu stornovali a vratili mi peniaze
05.04.2023 - 14:09:48
00
keyboard_arrow_up