Zubesuch
Založený: 14. 9. 2020
Bicykle: Rail | Nirvana
pozri sa, to je tak.
ak proste nechytis akciu, ze nejaka splatkova spolocnost ma nejake promo, ze do urctej vysky, za urcity tovar, u urciteho ich partnera mas bez navysenia, tak na tychto produktoch mas urok p.a. od 10-20%. co teda nie je moc vyhodne. Vacsinou je to financovanie formou kreditnej karty. Co pozor, kreditna karta sa nezda, ale to neni produkt pre kazdeho. Kreditka sa oplati (paradoxne) vacsinou prave ludom, co na tie peniaze pri kupe nie su odkazani. Tzn. vedel by som to zafinancovat aj inak, ale takto mi to vyhovuje lebo mam napr. dlhsiu zaruku na tovar alebo take cosi. To asi nebude tvoj pripad.
Takze ak to uz chces/musis takto riesit, tak si pozri ponuky standardnych spotrebnych uverov od bank. Najlepsie mozno od tej svojej kde mas ucet aby si si nemusel nejaky znova zakladat. Porovnaj si to s ostatymi, vypocitaj si kolko, na aku dlhu dobu, kolko budes splacat, kolko preplatis ergo... ci si ochotny akceptovat vsetky naklady, ktore mas v RPMN.
ak mas dobru bonitu, tak sa aj dnes vies hybat pod 5%. ak nie, co je asi tento pripad - (sorry ale inak by sa to nepytal) tak to bude o cosi viac.